Лайм

Максим Галкін знову спародіював Путіна. Тепер це відео видаляють з російських ЗМІ

Тільки в Інстаграм відео зібрало понад 2 млн переглядів

Російський пародист Максим Галкін знову вирішив пожартувати над президентом Росії Володимиром Путіним і записав пародію на його нараду з мером Москви Сергієм Собяніним. Судячи з усього, відео, опубліковане у мережі, сподобалося не всім. Адже незабаром його стали видаляти зі сторінок російських ЗМІ.

Як пише The Bell, посилаючись на інформацію особистого джерела, відео з пародією Галкіна знімали за дзвінком чиновників. У числі видань, яким довелося видалити вірусний ролик, опинилися "Московський комсомолець", Lenta.ru, Gazeta.ru та інші (відео дивіться нижче).

На особистій сторінці в Інстаграм Максим Галкін опублікував 5-хвилинне відео з підписом "Щасливий час суворого режиму прогулянок". У ньому чоловік співачки Алли Пугачової спародіював і президента РФ, і мера Москви, які раніше провели онлайн-нараду і обговорили запропоновані Собяніним правила прогулянки в Москві за графіком.

Зокрема, Собянін запропонував росіянам "рухалися суворо за укладеним орнаментом плитки", що і стало приводом для жартів у мережі. Відео Максима Галкіна лише в Інстаграм зібрало понад 2 млн переглядів.

"Ну треба визнати, що Собянін у виконанні Максима пояснює графік більш зрозуміло, ніж справжній Собянін у реальному житті", - посміявся в коментарях опозиціонер Олексій Навальний. "Це геніально", - додала журналістка Ксенія Собчак.

Примітно, що Путіна артист пародіює не вперше. На це президент Росії навіть одного разу відповів: "Людина, у якої немає жодної посади, вона може жартувати як завгодно", - цитує його видання.

  • У день народження Алли Пугачової Максим Галкін поділився зворушливим відео зі співачкою та дітьми. У квітні примадонна відсвяткувала свій 71-й день народження.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях