Лайм

Маша Єфросиніна розповіла, чому помирилася з чоловіком після розставання на рік

Телеведуча поділилася секретом нев'янучої пристрасті у стосунках

Маша Єфросиніна у відвертому інтерв'ю Раміні Есхакзай розповіла, як вони з чоловіком подолали сімейну кризу, через яку розлучилися на рік. 41-річна телеведуча зізналася, що домогтися цього вдалося завдяки роботі над собою і якісному сексу.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Єфросиніна назвала секс найважливішою частиною у стосунках чоловіка і жінки. При цьому насолоджуватися ним на 100% вона навчилася після народження дочки Нани, коли схудла до 58 кг і почала собі подобатися.

"Важливо отримувати задоволення від свого тіла. Дуже багатьом жінкам заважають комплекси. Я стояла перед дзеркалом у ванній, гладила плоский живіт, тонкі ноги, і зрозуміла, що я себе хочу. В ту ніч вперше відчула вагінальний оргазм. Я зрозуміла, що це безпосередньо пов'язано з тілом - собі подобатися", - зізналася зірка.

У цьому азарті перші кілька років шлюбу Маші і Тимура Хромаєва пройшли благополучно, але коли сім'я зіткнулася з кризою, зрозуміла: треба щось робити. Хоча мати телеведучої радила їй не приймати радикальних рішень, вони з чоловіком все ж роз'їхалися.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Трапилася дивовижна штука, коли ми розлучилися. Ми стали дико одне за одним сумувати. Всі чекають від мене відповіді - ну як це, бути в шлюбі з одним і тим же чоловіком два рази, з проміжків в рік? Так, у нас було багато розмов про всі образи, невисловлені штуки, плюс ми помінялися обидва. Він зайнявся спортом, привів себе в порядок, я перестала відчувати ментальну залежність від чоловіка. І фізично стала сумувати - по запахам, дотикам, по сексу, - розповіла Ефроініна. - Це було дуже смішно, але коли ми вирішили зустрітися, ми одразу переспали. Ми не виходили з номера в готелі три дні. Потім я сказала: "Почекай, ми ж з тобою в розлуці". Він сказав: "Добре", і ми почали зустрічатися. Як у фільмі "Любов і голуби". А потім зрозуміли, що це насичення потрібно усвідомити, і разом зайнялися кундаліні йогою".

Телезірка запевняє, що після 30 і 40 років секс стає кращим, але для цього потрібно працювати над собою.

"По-перше ми обидва виглядаємо так, як хочемо. Тимур теж втратив близько 30 кг, і з пухкого хлопчика з кучерявим чубчиком став конкретно моїм сексотипом. Я люблю саме таких красивих просушених чоловіків зі щетиною. Два різних чоловіка в одній особі, - говорить вона. - Не треба закидати себе, не говоріть: "Так я йому така подобаюся" , "Так мені такі й подобаються". Також любити одне одного - не означає не сваритися. Тому ми і сваримося, і кричимо. Головне - не мовчати і не носити це все в собі".

Третє, з чого почалося возз'єднання пари - усвідомлення, що ніхто нічого нікому не винен. "Я довго з цим примирялася. Двоє людей можуть бути разом щасливі тільки тоді, коли їм просто хочеться бути одне з одним. Хочеться бути з ним близькою, хочеться з ним сексу, хочеться їм дихати, хочеться йому розповісти, послухати, що у нього. Хочеться для нього щось зробити, хочеться від нього щось отримати", - пояснила Маша.

  • Раніше Маша Єфросиніна розповіла про справжнє задоволення, від якого не відмовляється навіть за порадою лікаря. Телеведуча не мислить життя без кави.
  • Також Маша розповіла про знайомство з чоловіком. Незважаючи на побоювання, що нічого у них не вийде, пара змогла побудувати міцну сім'ю.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях