RU  UA

Зірки

Несподіваний дует: Сергій Бабкін записав пісню із зіркою "Кварталу 95" Оленою Кравець

Музикант анонсував вихід нового треку

Український музикант Сергій Бабкін готує шанувальникам сюрприз - нову пісню, створену в колаборації з акторкою гумористичної студії "Квартал 95" Оленою Кравець. Спільний трек отримав назву "Спалах", і побачить він світ вже 5 червня.

Про це артист розповів на особистій сторінці в Instagram, опублікувавши фрагмент синглу. Він також показав обкладинку треку, яку прикрашають обличчя Сергія та Олени, намальовані олівцем.

Для шанувальників артистів ця новина стала повною несподіванкою, адже Олена ніколи раніше не хвалилася своїми вокальними даними. "Несподівано", "Цікаво, цікаво", "Клас, з нетерпінням чекаю прем'єру", "Вау", "Ось це поворот, чекаємо", "Дуже несподіваний дует, чекаємо", - пишуть коментатори.

  • Раніше українська телеведуча Леся Нікітюк та учасники гурту PATSYKI Z FRANEKA випустили відео до свого "вірусного" треку Stay At Home . Уже кілька тижнів поспіль пісня звучить на радіо і супроводжує різні відео з тематикою карантину в соцмережах.
  • А український співак Олег Винник представив свою рок-версію хіта Олі Полякової "Шльопки". Таким чином артист вирішив підняти настрій не тільки шанувальникам, а й колегам.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.