Лайм

Я і всі мої діти: вагітна Джамала зворушливо привітала з Днем захисту дітей

Співачка поділилася фото з юними фанатами і вихованцями шоу "Голос. Діти"

1 червня в світі відзначають День захисту дітей, і співачка Джамала нагадала про це серією милих знімків з маленькими шанувальниками. У день, коли дорослим розповідають про права дітей на освіту, свободу думки і захист від насильства, співачка поділилася своєю мрією.

"Хочу, щоб це був просто День дітей, щоб їх ніколи не потрібно було ні від кого і ні від чого захищати! Щоб вони завжди посміхалися і були здорові! - написала вона. - Завжди кажу на моїх концертах: Для мене дуже цінно, коли батьки приводять дітей! Це дуже багато для мене значить!"

У 5 сезоні талант-шоу "Голос. Діти" (2019) Джамала була тренером, і на зворушливих фото, якими вона поділилася в Instagram, зображені її вихованці, включаючи Варвару Кошову і Микиту Ачкасова.

"На фото я і всі мої діти! Найкращі слухачі, мрійники, натхненники!" - написала вона.

Нагадаємо, що Джамала виховує 2-річного сина Еміра Рахмана і чекає на другу дитину від чоловіка Бекіра Сулейманова. Раніше в соціальних мережах співачка згадувала, що знаходиться на останньому місяці вагітності.

  • Раніше Джамала похвалилася своєю колекцією розкішних вишиванок. Співачка розповіла, яке значення в її житті має український національний одяг.
  • 18 травня 1944 року кримськотатарський народ зіткнувся з жахливим злочином радянського режиму, і Джамала розповіла про сімейну трагедію в День пам'яті жертв депортації.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях