Лайм

Зірка серіалу "Дикий ангел" Наталія Орейро стане громадянкою Росії

Актриса вже подала документи на оформлення російського громадянства

Уругвайська актриса і співачка Наталія Орейро, що здобула популярність завдяки ролі Мілагрос в серіалі 90-х "Дикий ангел", оформляє громадянство РФ. Про це 43-річна знаменитість розповіла в інтерв'ю ТАСС.

Фото: instagram.com/natalia_oreiro_world

"Одного разу я пішла в посольство з різних питань. Я так багато подорожую і маю стільки зв'язків з Росією, що мене запитали, чи хотіла б я оформити це офіційно. Я сказала, що для мене це було б честю. Тому я заповнила купу паперів, які мене попросили, і це зараз розглядається", - сказала вона.

Наталія Орейро часто буває в Росії: з 2001 року гастролі в країні стали для неї регулярним джерелом заробітку. Раніше вона публічно заявляла, що дуже хотіла б отримати російське громадянство.

"Я була в програмі Івана Урганта, і він мені сказав, що я найбільш російська серед іноземок. Я йому відповіла, що у мене немає ніяких сумнівів. І я сказала, що Путіну слід було б дати мені громадянство. Я сказала це як жарт, а не як прохання, але звичайно, мені дуже хотілося б отримати російське громадянство", - розповіла вона.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.