Лайм

Ірина Білик показала старшого сина-іменинника і похвалилася його талантами

Сьогодні Глібу виповнюється 21 рік

18 червня День народження відзначає старший син української співачки Ірини Білик - Глібу виповнюється 21 рік. На честь свята артистка опублікувала в Instagram знімок іменинника, що робить вкрай рідко. Виконавиця також похвалилася талантами свого первістка - хлопець захоплюється живописом.

"Це мій Гліб! Сьогодні йому 21! А це його малюнки... я в шоці! Геніально! З днем народження, моя Зірка!", - похвалилася зіркова матуся.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Гліб - син Ірини Білик від моделі Андрія Оверчука, з яким співачка зустрічалася з 1998 по 2002 рік. Крім живопису хлопець також захоплюється музикою і грає зі своєю групою.

Фоловери співачки оцінили талант юнака, а також відзначили, що Гліб схожий на свого батька. "Талановита мама - талановитий синок", "Малюнки дуже навіть", "Вітаю вас з таким талановитим сином", "Як же він схожий на батька", "Як час летить - дорослий, талановитий син у вас!", "Дуже схожий на свого батька", - пишуть коментатори.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

  • Ірина Білик виховує також довгоочікуваного сина Табриза. При цьому знаменитість, якій нещодавно виповнилося 50, не приховує, що для його народження вони з чоловіком Асланом Ахмадовим вдавалися до послуг сурогатної матері.
  • Раніше Білик розповіла про серйозну хворобу, через яку не змогла народити сама. На питання, чи була це онкологія, Ірина відповіла ухильно.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.