Лайм

Сергій та Сніжана Бабкіни зворушливо привітали молодшого сина з першим днем народження

Сьогодні для зіркового подружжя - важливий день

18 червня молодшій дитині Сергія та Сніжани Бабкіних виповнився рік. З нагоди першого дня народження Єлисея зіркові батьки показали фото малюка, а також залишили зворушливе привітання на своїх instagram-сторінках.

Дружина музиканта поділилася яскравими знімками, зробленими на тлі повітряних кульок, розташованих у дворі їхнього будинку. Танцівниця ніжно пригортає до себе дитину і щасливо посміхається.

Фото: instagram.com/snezhana_babkina

"Ти прийшов до мене рівно рік тому. Ти знайшов мене вже давно. Ми бачилися з тобою уві сні. Саме тоді ти сказав, що - Мій! І що тебе звуть Єлисей! Ти - мій Учитель, Ти - моя третя Галактика! В 9.52 ти народився! В цей час я викладаю цей пост, поспішаю писати, щоб встигнути вчасно! Я люблю тебе, мій ЛИСьонок! Все. 9.50. Ще 2 хвилини і народжується Нова Галактика, рівно рік назад!", - написала Сніжана.

Фото: instagram.com/snezhana_babkina

А Сергій тим часом поділився емоціями в своїх "сторіз". "Сьогодні народився наш вельмишановний Єлисей Сергійович. Рівно рік тому. Хороший був рік", - сказав музикант.

Фото: instagram.com/babkin_official

Єлисей - третя дитина зіркової пари. Ім'я хлопчикові подружжя обрало ще задовго до його появи на світ - воно прийшло Сніжані уві сні.

Бабкіни також виховують доньку Веселіну і сина Артура. Від першого шлюбу у Сергія є син Ілля. Юнак живе в Канаді разом з мамою та її чоловіком, якого називає батьком.

  • У березні зіркове подружжя Сергій і Сніжана Бабкіни відзначили річницю весілля - 12 років тому закохані вступили в законний шлюб. З нагоди свята дружина музиканта поділилася архівними фото того дня і згадала, як це було.
  • Читайте також на theLime, як Сніжана Бабкіна на карантині здійснила мрію 9-річної дочки Веселіни.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.