Лайм

52-річна Памела Андерсон повністю роздяглася для реклами веганських сумок

Актриса відстоює права тварин за допомогою своєї краси

Памела Андерсон знялася оголеною для реклами сумок Ashoka Paris - французького бренду, який не використовує у виробництві матеріали тваринного походження. 52-річна зірка "Рятувальників Малібу" показала молоде струнке тіло, прикрите лише пелюстками троянд і півоній.

Фото: thesun.co.uk

Фото: thesun.co.uk

Відверті знімки актриси опублікувало видання The Sun. Актриса давно займається зоозахисним активізмом, пропагує відмову від шкіри і натурального хутра. У 2017 році Андерсон відправила Кім Кардаш'ян улюблене пальто зі штучного хутра, щоб присоромити її за любов до шуб, а останнім часом лобіює Prada відмовитися від хутра в усіх колекціях. Співпрацювати з Ashoka Paris зірка Playboy погодилася, оскільки бренд має сертифікат PETA - найсуворішої організації, що бореться за права тварин.

Фото: instagram.com/ashoka_veganbags

Фото: instagram.com/ashoka_veganbags

Памела Андерсон була вегетаріанкою з підліткового віку, а зараз дотримується веганскої дієти і не їсть ніяких продуктів тваринного походження. Про свої переконання знаменита блондинка висловлювалася категорично: "Я краще буду ходити голою, ніж носити хутро".

  • У лютому після 12 днів шлюбу Памела Андерсон розлучилася зі своїм п'ятим чоловіком Джоном Пітерсом.Тот заявив, що сплатив її борги і зрозумів, що не готовий попрощатися зі статком заради жінки.
  • Андерсон заперечує слова колишнього чоловіка. Зірка похвалилася величезним станом і доводить, що в допомоги чоловіків не потребує.
  • Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях