Лайм

Маша Єфросиніна сильно забилася, впавши зі сходів - довелося викликати лікарів

Телеведуча посковзнулася на сходах

Маші Єфросиніній довелося відмовитися від активних вихідних через прикру подію. 41-річна телеведуча впала зі сходів, отримавши сильний удар. Про невдалий "спуск" зірка розповіла в Instagram.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Хочеш розсмішити Бога, розкажи йому про свої плани... Ви не розумієте, що у мене було заплановано на ці вихідні: дні народження друзів, розбір гардероба, пікнік з родиною нв честь великих подій в житті нашого тата, власне, сам День тата... і що? Правильно. Вийшла на сходову клітку в п'ятницю, зовсім не користуючись ліфтом, кинулася вниз, і на першій же сходинці посковзнулася, - написала Єфросиніна. - Не ходіть в плоских шльопанцях по сходах".

Після падіння Маша прокинулася на останній сходинці і вирішила, що заробила перелом. "Далі шок, лікарі, перелякані домашні, і синяк на половину тіла, - розповіла вона - Все, обійшлося, слава Богу, найсильнішим ударом. І ось уже другу добу я заїдають черешнею накриті моєю, пардон, синьою ср**ою, вихідні... Я взагалі любила раніше поскімлити: айайай, за що мені таке, чому? А цього разу щомиті повторюю: Дякую, Всесвіт, що все обійшлося ось так - сильним переляком і розпухлою лівою булкою".

У коментарях прихильники Єфросиніної бажають їй якнайшвидшого одужання. "Ліва булка хоч і важлива, але неодмінно, швидко повернеться до ладу, - пишуть вони. - У Всесвіта були на вас свої плани. Бережіть себе!"

  • Маша Єфросиніна назвала 5 важливих серіалів про підлітків, які варто побачити всім батькам. В її списку знайшлося місце і для українського шоу.
  • Також Єфросиніна розповіла, чому помирилася з чоловіком після розставання на рік. У телеведучої є свій секрет нев'янучої пристрасті у стосунках.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях