RU  UA

Зірки

Переписав історію нашої країни: Маша Єфросиніна вперше розповіла про важливу роботу чоловіка

Телеведуча пишається досягненнями коханого

Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв одружені 17 років, але телеведуча ніколи не говорила про роботу чоловіка, чия сфера максимально далека від шоу-бізнесу. Тепер, однак, 41-річна знаменитість не змогла приховати гордості за чоловіка, який вже п'ять років зайнятий економічною реформою в Україні.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Що ви знаєте про мого чоловіка? Швидше за все, що він - рідкісний гість моєї Інсти. Ще, можливо, деякі скажуть, красунчик. Багато хто відзначає його добрі очі і неймовірний спокій... Ах, ще він у нас в родині готує і, в цілому, ми разом побудували досить довірчий союз... Але! Я свідомо жодного разу не писала про його роботу, - написала Єфросиніна в Instagram. - Ми обоє ніколи публічно не порушували на своїх ресурсах тему наших професійних сфер - вони настільки різні, що часом ми самі дивуємося, як таке може бути. І ось сьогодні мені сильно хочеться кричати про нього і про його досягнення на весь світ! Я настільки пишаюся ним, що рішуче пишу це відкрите звернення!"

Телеведуча розповіла, що в 2015 році президент Петро Порошенко призначив Тимура Хромаєва головою Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку. Його завданням було підготувати реформу, втілити яку з першого разу не вдалося.

"Президент шукав людину з профільною освітою в питанні фінансів і економіки - у Тимура їх три. Призначення стало для нашої сім'ї несподіванкою, вдарило громом - Тимуру довелося залишити бізнес і очолити структуру, яка на той час була помножена на нуль системою! Тоді він сказав мені: "Я прошу твоєї підтримки! Я не зможу заробляти, як раніше! Але це реальний шанс змінити економіку нашої країни - Україна на 136 місці після Конго". Він зібрав круту команду і вони почали писати закони. Спілкувалися виключно з кращими в цій темі світовими фахівцями. Три роки готували реформу, яка в підсумку була повністю проігнорована Парламентом попереднього скликання, - пише Маша. - Вдома ми називаємо його "тато з лобзиком". І ось цим лобзиком п'ять з половиною років він пиляв столітній дуб. Сьогодні новий Парламент прийняв поданий ним закон! Закон товщиною в 400 сторінок. Закон, який в майбутньому дозволить кожному з нас нарощувати свій капітал, а не набивати чужі кишені своєю працею! Закон, який стане "зеленим світлом" для іноземних інвестицій, і стабілізує фінансовий сектор країни. Тим самим покладе початок зростання економіки!"

Зірка не змогла приховати гордість і ніжно звернулася до улюбленого чоловіка.

"Сьогодні ти переписав економічну історію нашої країни, мій Тимур. Сподіваюся, він швидко набуде чинності! Ти дав усім нам велику надію! Я пишаюся тим, що я - твоя дружина!" - написала вона.

Фоловерів Єфросиніної порадували досягнення успішної пари. "Маріє, я думаю Ви його натхнення. Він лицар, який робить світ кращим для своєї Королеви", - пишуть в коментарях. - "За кожним сильним чоловіком стоїть сильна жінка, вона його підтримка і опора, муза, натхнення!"

  • Раніше Єфросиніна розповіла про сильне забиття, яке отримала, впавши зі сходів. Телеведуча посковзнулася через шльопанці на пласкій підошві.
  • Також Єфросиніна розповіла, чому помирилася з чоловіком після розставання на рік. У телеведучої є свій секрет нев'янучої пристрасті у стосунках.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.