RU  UA

Зірки

Зірку фільмів для дорослих звинуватили в згвалтуванні: йому загрожує довічне ув'язнення

Рекордсмена Гіннеса звинуватили чотири жінки

67-річного порноактера Рона Джеремі Хаятта звинуватили в згвалтуванні трьох жінок і сексуальному насильстві над четвертою в інцидентах, що відбулися з 2014 по 2019 рік.

Фото: Wikipedia

Згідно із заявою окружного прокурора Лос-Анджелеса, в травні 2014 року 67-річний Хаятт нібито згвалтував 25-річну жінку в будинку в Західному Голлівуді. У 2017 році актор, імовірно, згвалтував двох жінок 33 і 46 років в місцевому барі, де також міг відбутися четвертий інцидент з 30-річною жінкою.

Якщо Джеремі Хаятта визнають винним за всіма пунктами звинувачення, його можуть засудити до 90 років позбавлення волі, пише People .

Рона Джеремі, який знімається в порно з 70-х років, не вперше звинувачують в сексуальному насильстві. У 2017 році 24-річна жінка з Вашингтона подала на нього до суду за насильство під час промо-акції в магазині для дорослих в Такомі. Тоді прокуратура відмовилася порушити кримінальну справу проти актора.

Рон Джеремі потрапив у Книгу рекордів Гіннесса за найбільшу кількість ролей у "дорослих" фільмах. Він займає перші позиції в рейтингах найвідоміших порнозірок світу, є членом Гільдії театральних акторів США і регулярно знімається в кліпах американських рок-музикантів. Також в послужному списку Джеремі - ролі у фільмах "Святі з Бундока", "Адреналін 2", "Студія 54". Під час зйомок номінованого на "Оскар" фільму "Ночі в стилі бугі" він консультував режисера Пола Томаса Андерсона та акторів стрічки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.