Лайм

Екс-дружина репера Серьоги розповіла, як пройшло перше засідання суду у справі опіки над дітьми

Поліна Ололо висунула нові звинувачення

Поліна Ололо продовжує боротися за двох дітей, яких, як вона стверджує, колишній чоловік Сергій Пархоменко (репер Серьога) силою у неї відібрав. Днями відбулося перше судове засідання у справі опіки над хлопчиками.

Про це екс-дружина виконавця розповіла на своїй сторінці в Instgaram. Публікацію Поліна супроводила знімком, на якому зображена біля Солом'янського районного суду міста Києва.

Фото: instagram.com/polina_lola

За словами Ололо, Пархоменко в суд не з'явився, а замість нього прийшов новий адвокат. На думку Поліни, Серьога навмисно змінив представника, щоб затягнути процес.

"До суду Сергій не з'явився. Замість нього прийшов "новенький". Це примітивна рокіровка при якій, адвокат як би тільки вчора приступив до справи, а тому просить у суду час на ознайомлення з матеріалами. Робиться це з метою затягування процесу", - написала дівчина.

"Таким чином, моїх дітей продовжують зомбувати, що у їх матері немає грошей, що вона їм не потрібна, що у дідуся сильно болить і серце і т.д", - зазначила вона.

Наступне засідання суду призначене на 20 липня. Поліна Ололо заявила, що не збирається здаватися і боротиметься за своїх дітей до останнього.

Фото: instagram.com/polina_lola

  • Раніше Поліна Ололо розповіла, як пройшла її довгоочікувана зустріч з молодшим сином. За словами жінки, зараз хлопчики залякані і оброблені, і вона може втратити їх в суді.
  • Читайте також на theLime, як Серьога прокоментував скандал. На своїй сторінці в Facebook він пояснив поведінку колишньої дружини "надмірної вразливістю".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях