Лайм

Настя Каменських розповіла, як Потап влаштував їй весілля-сюрприз в Лас-Вегасі

Першу таємне весілля Потап і Настя зіграли 3 роки тому

Потап і Настя Каменських тримали інтригу навколо своїх стосунків до самого весілля в травні 2019 року. Виявилося, що це свято стало для пари далеко не першим: розписалися артисти в 2018 році, а в 2017-му зіграли весілля в Лас-Вегасі.

Фото: instagram.com/kamenskux

Фото: instagram.com/kamenskux

"У житті кожної людини є події, які займають особливе місце в серці. Таким для мене став сюрприз, який Льоша влаштував нам в Лас-Вегасі три роки тому, - розповіла Каменських в Instagram. - Він просто прийшов і сказав: "У тебе є три години, щоб зібратися на церемонію". Це було для мене такою несподіванкою! І, зізнаюся вам, спогади про "I do" з наших вуст, пошук білої сукні в шопінг-молі і кілець будуть завжди викликати посмішку на обличчі і зігрівати серце".

Фото: instagram.com/kamenskux

Зараз пара жартує, що зіграла два весілля для кожного з них: елегантне і вишукане в Києві - в стилі Насті, і яскраве, спонтанне і дуже романтичне - в стилі Олексія.

"Як бачите, не завжди все, що відбувається у Вегасі, залишається у Вегасі. Це було весілля тільки для нас двох, але, презентувавши трек [Воспоминания] в студії і згадавши щасливі моменти, мені захотілося поділитися і цією подією, - написала співачка. - Друі, цінуйте свої спогади і ті щасливі емоції, які переживали в той момент".

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях