Лайм

У Києві пограбували учасницю "Супермоделі по-українськи". У сили поліції дівчина не вірить

Дівчина розповіла про неприємний інцидент

Учасниця популярного реаліті-шоу Нового каналу "Супермодель по-українськи" Аріна Любітелева стала жертвою злодіїв. Зловмисники обікрали і пошкодили автомобіль дівчини, який вона припаркувала під будинком.

Про це вона розповіла в Instagram Stories. За словами моделі, невідомі розбили водійське скло і залізли в авто. Неприємний інцидент стався в ніч на 1 липня.

"Запарковали машину, як зазвичай, під будинком. Консьєрж, охорона, камери, сигналізація. Але людині, яка ходила з ліхтариком і світила в тачки шукаючи, чим би поживитися, було все одно", - написала Аріна.

Фото: instagram.com/im.arinari

Модель зазначила, що тут же звернулася в поліцію, але в те, що злодія знайдуть і покарають, не вірить.

"Поліція каже, що наркомани крадуть щоночі. Б'ють скло, щоб подивитися, що лежить навіть всередині найменьшого пакету або папки", - поскаржилася Любітелева. - У мене немає слів. Всю ніч розбиралися".

Пізніше дівчина написала пост, в якому заговорила про карму.

"Як ви вже в курсі вночі розбили скло і обікрали машину. Я ніколи не розуміла що рухає цими людьми ... Хоча я напевно просто не наркоман і мені не потрібна доза. Думайте сто раз перед тим як щось зробити, у щоб ви вірили чи ні, існує карма", - написала Аріна.

  • Раніше Аріна Любітелева повідомила, що перехворіла коронавірусом. У своєму пості модель докладно описала свій стан і симптоми хвороби, а також розповіла, де підхопила Covid-19.
  • Фіналістка другого сезону "Супермодель по-українськи" на Новому каналі Вікторія Маремуха володіє яскравою зовнішністю, проте деякі підозрюють, що вона накачала собі губи. Розвіяти всі сумніви моделі вдалося, показавши дитячі фотографії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях