Лайм

В Україні пройшли 10 сезонів шоу "Холостяк": де і як сьогодні живуть всі переможниці проекту

Як склалася доля переможниць десяти сезонів популярного реаліті

"Холостяк" - один з найромантичніших проектів на українському телебаченні. Протягом декількох місяців глядачі каналу СТБ спостерігають за стосунками головних героїв і учасниць, а після шоу сподіваються побачити їх пишне весілля. Однак тільки одній парі вдалося створити сім'ю після реаліті. А як же склалося життя інших учасників?

Днями ми розповіли, як сьогодні живуть головні герої проекту, а в новій добріці покажемо, як нині виглядають переможниці всіх сезонів проекту і як круто змінилося їхнє життя після "Холостяка".

Холостяк 1 сезон

Переможницею першого сезону стала Олександра Шульгіна. Тоді дівчина підкорила серце хореографа Максима Чмерковського. Після проекту пара була у стосунках всього місяць. Нині Саша живе в Маямі, де працює спортивним тренером і веде блог про здоровий спосіб життя. Особисте життя дівчина не афішує, але судячи з її Instagram, її серце вільне.

Фото: instagram.com/alessandra_shulgina

Холостяк 2 сезон

Олена Ряснова стала переможницею другого сезону шоу "Холостяк". У неї склалися стосунки з героєм реаліті англійцем Френсісом Метью Романовим. Але через півроку після проекту пара розійшлася. Дівчина проміняла принца на запорізького козака, за якого в підсумку вийшла заміж і народила йому дочку. Працює Олена керівником міжнародних проектів у сфері енергетики.

Фото: kp.ua

Холостяк 3 сезон

Обраницею третього холостяка стала Анна Козир. Пара так і не змогла побудувати стосунки, адже після реаліті з'ясувалося, що інша учасниця нібито була вагітна від головного героя, але на ранньому терміні у неї стався викидень. Аня не змогла пробачити Андрію Іскорневу зраду і тому пара не склалася.

Невдалі стосунки з холостяком допомогли Ані зробити стрибок в кар'єрі - тепер вона відома як вокалістка. А в листопаді минулого року дівчина стала щасливою дружиною.

Фото: instagram.com/anna_kozyr

Холостяк 4 сезон

Анна Селюкова - переможниця четвертого сезону. Після реаліті дівчина вийшла заміж, правда не за Костянтина Євтушенко, який вручив їй каблучку у фіналі. Обранцем Ані став чемпіон світу з покеру Євген Качалов. Весілля відбулося в 2018 році в одному із заміських ресторанів Києва. Молодята запросили на торжество 75 гостей, які приїхали з різних країн.

Після проекту Селюковій вдалося побудувати не тільки особисте життя, але й успішну кар'єру. Анна створила власний бренд одягу Cabanchi.com.

Фото: instagram.com/anna_selyukova

Холостяк 5 сезон

Марина Кіщук стала обраницею п'ятого холостяка - футболіста Сергія Мельника. Після проекту пара перебувала у стосунках близько півроку, після чого розпалася. Наразі серце дівчини зайнято, але до весілля справа поки не дійшла.

Після участі в реаліті Марина немов розцвіла: вона стала моделлю і запустила авторську лінію прикрас. А в 2018 році здобула перемогу в міжнародному конкурсі краси Super Model Universe.

Фото: instagram.com/marina.kishchuk

Холостяк 6 сезон

Переможницею шостого "Холостяка" стала Олена Лесик. Дівчині вдалося побудувати стосунки з красунчиком Іраклі Макацарієм після проекту, але їх любов не прожила і року. Їх роман не пройшов випробування відстанню і пара прийняла рішення розійтися.

Нині життя дівчини наповнене яскравими подіями: робота моделлю, виробництво своєї лінії весільних суконь і подорожі по світу. В особистому житті також все добре.

Фото: instagram.com/alyona_lesik

Холостяк 7 сезон

У сьомому сезоні перемогла Ліда Немченко. У фіналі проекту дівчина отримала заповітну каблучку, але разом пара не залишилася. Наразі дівчина активно їздить світом, працює моделлю і представляє лінійку ювелірних прикрас. Особисте життя дівчина не афішує.

Фото: instagram.com/lida_niemchenko

Холостяк 8 сезон

Іванна Гончарук здобула перемогу в "Холостяку-8". Дівчина не змогла побудувати стосунки з Рожденом Анусі, пара розійшлася незабаром після фіналу. Після участі в проекті Іванна продовжила працювати моделлю. Нещодавно дівчина запустила свою лінію одягу.

Фото: instagram.com/ivannahoncharuk

Холостяк 9 сезон

Даша Квіткова та Микита Добринін - єдина пара, чия історія кохання закінчилася хеппі-ендом. Після проекту пара почала жити разом, а в травні цього року закохані стали чоловіком і дружиною. Після реаліті Даша запустила власну лінію бренду і авторські фототури по Європі. Поїздка включає в себе професійний макіяж, красиві наряди і атмосферні фото.

Фото: instagram.com/kvittkova

Холостяк 10 сезон

Переможницею ювілейного сезону стала гімнастка Даша Ульянова. Після проекту дівчина не змогла продовжити стосунки з Максом Михайлюком. Вона не пробачила пілоту те, що у нього відбулася інтимна близькість з іншою учасницею шоу. Нещодавно Даша зізналася, що досі відчуває симпатію до Макса і продовжує носити каблучку, яку він подарував їй в фіналі проекту.

Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також