Лайм

Марго Роббі виповнилося 30 років: як вона увійшла у топ-100 найвпливовіших людей світу

До 30 років актриса обзавелася власною продюсерською компанією і випустила відзначений "Оскаром" фільм "Я, Тоня"

2 липня Марго Роббі святкує 30-й день народження. За 12 років кар'єри в кіно їй вдалося перетворитися з "найгарячішої блондинки" австралійської провінції на багатообіцяючу продюсерку та увійти до списку найвпливовіших людей світу за версією журналу Time. Колись її стрімкий успіх пояснювали яскравою зовнішністю, але тепер ми знаємо: Марго Роббі - одна з найбільш працьовитих і цілеспрямованих актрис Голлівуду.

Фото: https://www.instagram.com/p/BzzDrj3DmWX/

Марго Роббі виросла на фермі в штаті Квінсленд, разом з двома братами і сестрою допомагаючи матері-одиначці підтримувати побут. У 16 років дівчина вже підробляла на трьох роботах, попутно займаючись в шкільному драмгуртку. Самостійність і рішучість з дитинства були її козирями, допомагаючи домагатися бажаного. "Я почала готувати собі обід з п'яти років. Коли я хотіла чогось певним чином, я просто робила це сама. Мама каже, що в цьому вся я, - розповіла актриса в інтерв'ю британському журналу Evening Standard . - Ніхто не думав, що я стану актрисою, бо там, де я виросла, цим ніхто не займався".

Маленька Марго і її старший брат Фото: https://www.instagram.com/p/m4mMfhhF5N/

У 17 років Марго переїхала в Мельбурн, де роль в мильній опері "Сусіди" дуже скоро зробила її місцевою знаменитістю. Три роки по тому, як і багато молодих австралійських акторів, Роббі вирушила підкорювати Голлівуд. Витративши рік на коригування акценту, в 2011-му актриса отримала роль в серіалі "Пан Американ" з Крістіною Річчі. За нею послідувала невелика роль в мелодрамі "Бойфренд з майбутнього" і переломний момент у кар'єрі - яскрава Наомі Лапалья в чорній комедії Мартіна Скорсезе "Вовк з Уолл-стріт". З тих пір гарячі пропозиції не покидали висхідну зірку, але замість того, аби підлаштовуватися під образ сексуальної блондинки і сподіватися на хиткий попит, в 2014 році Роббі разом з чоловіком Томом Акерлі і подругами Джозі Макнамарою і Софією Керр запустила власну продюсерську компанію LuckyChap. Це дозволило їй обирати характер нових ролей, і тепер в її послужному списку - біографічна картина "Я, Тоня", нео-нуар "Кінцева" і фантастичний бойовик "Хижі птахи" - продовження історії Харлі Квінн, яку запальна Роббі зіграла в "Загоні самогубців".

Фото: https://www.instagram.com/p/BtLdsOujNmb/

Сьогодні Роббі-продюсер розробляє проекти, майже всі написані і / або зрежисовані жінками, а в списку її акторських досягнень - дві номінації на "Оскар", "Золотий глобус" і BAFTA, звання кращої актриси бойовика і кращої комедійної актриси за версією "Вибору критиків". "У такому віці взяти під контроль свою кар'єру і просто проявляти ініціативу в тому, що вона хоче робити, - мене це трохи лякає", - жартувала про наполегливість актриси її колега по фільму "Сенсація" Шарліз Терон.

Фото: https://www.instagram.com/p/B2XH3XWjOC4/

У 2017 році у віці 27 років Марго Роббі увійшла до списку 100 найвпливовіших людей в світі за версією Time. "Найвпливовішими" редакція журналу називає людей, чиї ідеї, приклад, талант і відкриття трансформують світ, в якому ми живемо. "Вплив полягає не стільки в жорсткій силі, скільки в м'якій силі ідей і прикладу. Так, є президенти і диктатори, які можуть змінити світ за допомогою указу, але ми більше зацікавлені в інноваторах", - пояснював принцип вибору керуючий редактор Time Річард Стенгел.

Редакція відзначила комедійний талант Марго Роббі, її твердість і емоційну сміливість. "У Марго є все це на додаток до унікального нахабства, яке дивує і кидає виклик, горить в кожному персонажі, якого вона грає. Вона зробила свою роль у фільмі "Вовк з Уолл-стріт", вдаривши Леонардо Ді Капріо в обличчя, - імпровізація, що приголомшила всіх нас. Марго вражає всім, що робить, і буде дивувати нас завжди", - йдеться в профілі актриси.

Фото: https://www.instagram.com/p/BFXPX_VBF82/

"Мій процес підготовки до ролей полягає в тому, щоб провести тонну досліджень, розглянути кожен варіант, дізнатися кожну ситуацію, сцену, думку і мотивацію персонажа зсередини і зовні, щоб я могла вийти на майданчик і потім відпустити все це", - пояснювала Роббі свій підхід до роботи в інтерв'ю Variety .

У Instagram, Twitter та інших соціальних мережах Марго Роббі поводиться більш ніж стримано. Про себе та свою кар'єру актриса і продюсер розповідає небагато, не дозволяючи соцмережам визначати свою особистість. При цьому вона не відмовчується про важливі соціальні процеси, виступає проти расизму разом з Black Lives Matters, підтримує рух Time's Up проти домагань на роботі.

Фото: https://www.instagram.com/p/CA0qVRVDnEb/

Час від часу зірка радує шанувальників милими моментами з особистого життя. У 2016 році після трьох років стосунків вона вийшла заміж за Тома Акерлі, з яким тепер веде бізнес і живе в затишному будинку в Лос-Анджелесі.

Фото: https://www.instagram.com/p/B8XZJNsDnrC/

"Я велика прихильниця роботи з моїм партнером. Бути у шлюбі насправді дуже забавно, життя стало набагато веселішим. Навіть якщо нам обом доведеться летіти в проміжну країну, де ми проведемо разом всього одну ніч, ми зробимо це, а потім полетимо назад на роботу наступного дрня. І ми спілкуємося весь день, кожен день по телефону, - поділилася актриса в інтерв'ю Porter. - Коли я думаю про себе через 30 років, я хочу побачити великий різдвяний вечерю з купою дітей. Але точно не зараз. Це на 100 % точно".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях