Лайм

Дочка Анастасії Заворотнюк розповіла, як змінилася після хвороби матері

Через переживання дівчина стала слабкою і вразливою

У жовтні 2019 року стало відомо, що Анастасія Заворотнюк припиняє роботу в театрі заради лікування, а в квітні 2020 року вперше був оприлюднений її діагноз - гліобластома (злоякісна пухлина мозку). Близькі актриси майже не коментували її стан і прогнози лікарів, але дочка Анна час від часу ділилася в Instagram своїми переживаннями. Тепер 24-річна модель і актриса зізналася, що за останні 1,5 року стала гірше справлятися з емоціями.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від @anna_zavorotnyuk

"Хочу вам сказати, що все своє життя я вважала себе дуже сильною людиною, на яку не впливають стреси і обставини навколо, мені здавалася що я можу подолати абсолютно все. Але за ці півтора року моє життя дуже сильно змінилася. Сталося дуже багато подій, і я зрозуміла, наскільки я можу бути слабкою, вразливою і часом нездатною керувати своїми емоціями, - написала Анна. - Страхи за близьких, проблеми і стресові ситуації є у кожного з нас і це нормально, що ми чогось боїмося. Але ми маємо розуміти, що це наш шлях, який ми все одно повинні подолати. Адже не дарма кажуть: дорогу осилить той, хто йде".

Підписники Заворотнюк почали розпитувати її про здоров'я матері, але та навідріз відмовилася вдаватися в подробиці. "Дорогі друзі, ситуацію з мамою я коментувати не буду. Ця тема свята для мене. Ми молимося, сподіваємося і віримо", - написала вона в коментарях.

Таке рішення користувачі соцмережі цільком підтримали. "Від щирого серця мамі здоров'я, цілючого світла", "Здоров'я вашій чудовій мамі, ми її дуже любимо і віримо разом з вами", - пишуть вони.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях