RU  UA

Зірки

Леся Нікітюк показала фото в мереживній білизні та розкрила свій секрет рельєфного тіла

Ведуча поділилася спокусливими знімками

Українська телеведуча Леся Нікітюк похвалилася стрункою фігурою і розповіла, як їй вдається зберігати своє тіло в розкішній формі.

Знаменитість опублікувала в Instagram кілька спокусливих знімків, на яких позує в мереживній білизні смарагдового кольору. У підписі до фото Леся зізналася, що домогтися рельєфу їй допомагає планка. Цю просту, але ефективну вправу ведуча виконує кожен день по 4 хвилини.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

"Я не скажу що вона особливо допомагає якщо жерти смажене, багато солодкого і мучного! Але на фото номер 2 хоч якийсь рельєф з'явився. Я не про живіт", - написала Никитюк.

Фоловери ведучої в коментарях захоплюються витонченою фігурою Лесі: "Супер виглядаєш", "Леся, ти просто красуня", "Ух ти яка", "Леся, ви дивно карколомні", "Красива фігура", "Леся, ти секс-бомба".

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

  • Раніше завидна наречена Нікітюк розповіла, як колготки до грудей позбавили її бойфренда. Ведуча поділилася кумедними спогадами з дитинства.
  • Читайте також на theLime, як Леся Нікітюк відповіла на чутки про збільшені губи та ботокс. Телеведуча жартома показала, як збільшити губи без уколів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.