Лайм

Олена Шоптенко показала фігуру в бікіні і натуральну красу

Танцівниця поділилася знімком з відпочинку

Хореограф і переможниця проекту "Танці з зірками" Олена Шоптенко дозволила собі кілька днів відпочинку без чоловіка і дворічного сина. Танцівниця вирушила в один із заміських комплексів, де насолоджувалася тишею та літнім сонечком.

Знімком з відпочинку молода мама поділилася на особистій сторінці в Instagram. Олена сидить на лежаку і мило посміхається. На ній - бікіні чорного кольору, а на обличчі немає ні грама косметики.

Фото: instagram.com/alena_shoptenko

У підписі до фото Шоптенко розповіла, що дуже втомилася і захотіла влаштувати собі релакс. Але як тільки вона опинилася далеко від дому, то тут же почала дзвонити чоловікові. А через пару днів і зовсім захотіла втекти до своїх рідних.

"І так, послідовність дій, коли мама дуже втомилася і розуміє, що якщо не відпочити, то хтось може постраждати. 1. Прийти до чоловіка і заявити, що для всіх буде краще, якщо мама на кілька днів піде в себе⁣. 2. Швидко зібрати речі і поїхати, щоб ніщо "випадково" не відвернуло і не залишило ще на день. 3. По приїзду видихнути, розслабитися, але кожні 30 хвилин дзвонити і дізнаватися чи все в порядку з дитиною. 4. на 3-ий день думати під яким приводом поїхати додому.⁣⁣ 5. По поверненню додому, жаліти, що якось мало відпочила і швиденько планувати відпочинок всією сім'єю. Ну якось так я відпочила", - написала Олена.

  • Нагадаємо, що Олена Шоптенко заміжня за бізнесменом Олексієм Івановим. Пара таємно одружилася в жовтні 2016 року. Подружжя вирішило не влаштовувати пишне торжество і навіть на розпис у загсі прийшли тільки вдвох, без друзів і родичів. 9 червня 2018-го на світ з'явився їхній первісток Олексій.
  • За цей час хореограф навчилася майстерно вирішувати сімейні конфлікти, і дала пораду, як не зіпсувати стосунки зайвими емоціями.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.