Лайм

Українська ведуча показала поголену дочку і викликала паніку. Але люди дізналися деталі і тепер звуть її супермамою

Користувачі Інстаграм поспішили з висновками, але тепер не приховують захоплення

Телеведуча Валентина Хамайко поділилася з підписниками свіжими знімками 11-річної дочки Соломії і викликала паніку серед фоловерів, адже дівчинка на фото позує з поголеною головою. Ведуча пояснила, чому дозволила дочці настільки сміливі експерименти, і тепер деякі фоловери впевнені, що перед ними - приклад сучасної супермами.

Як зазначила Хамайко на особистій сторінці в Інстаграм , останнім часом вона спостерігає у дочки так званий період пошуків та розуміння себе. Його вона вважає вкрай важливим, а тому намагається знаходити правильний підхід.

Соломія, дочка Валентини Хамайко Фото: instagram.com/valentinakhamaiko

"Я бачу, як їй одночасно хочеться все: пофарбувати волосся в зелений, збрити волосся. Питаю навіщо, а у відповідь чую: "Щоб воно відросло і було густе та красиве", - розповіла Хамайко. - "Не люблю сукні, але люблю квіти". "Я не хочу з вами їхати, тому що діти будуть верещати в машині", а через пару годин: "Мам, а ти скоро повернешся?"

Нещодавно, продовжила телеведуча, Соломія перебралася в окрему кімнату, де при бажанні може сховатися від усіх, збирати улюблені пазли або малювати за зачиненими дверима. До такого періоду Хамайко ставиться з розумінням. "Я вдячна дитині, що вона чесно може сказати мені: "Мам, мене все бісить! Мене всі дратують".

Що ж стосується нової стрижки, до цього вибору дочки ведуча також ставиться з повагою. "Вона не боїться непорозумінь або поглядів зі сторони, вона зробила те, на що ми, дівчата, часто не наважуємося, - пояснила вона. - Боїмося зробити коротку стрижку або чолку - раптом буде некрасиво".

Валентина Хамайко з дочкою Фото: instagram.com/valentinakhamaiko

Хамайко запропонувала фоловерам згадати свій підлітковий вік, свої експерименти та бажання, які так і не стали реальністю. Прочитавши цю історію, користувачі соцмережі прийшли до висновку, що це приклад супермами, не інакше.

"Валентино, ви молодець! Мало хто розуміє, як важливо дитині розуміння та повага до її позиції", "Я в захваті. Заздрю білою заздрістю", "Валентино, я захоплююся вами. Ви - супермама. Дівчинці дуже пощастило", "Вау, я спершу і подумати не могла. Ви озвучили дуже правильні речі", "Всім мама на замітку", - відповіли під постом ведучої.

Втім, у коментарях знайшлися і противники таких "вільностей". На думку деяких, у всіх бажань повинні бути "розумні межі".

  • Читайте також на theLime, як чоловік втратив свідомість і прийшов до тями 10-річною дитиною. Звучить як фантастика, але це страшна реальність, адже до колишнього життя йому вдалося повернутися лише через півтора року.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: