Лайм

Микита Добринін і Даша Квіткова зробили один одному розкішний весільний подарунок

Пара похвалилася покупкою нового житла

Новоспечене подружжя Микита Добринін та Даша Квіткова здійснили свою спільну мрію - пара придбала квартиру в Києві. На покупку свого житла закохані заробили самостійно, без допомоги батьків.

Переможниця "Холостяка-9" написала в Instagram, що вони досі не можуть повірити в те, що відбувається. Даша зазначила, що вони з Микитою багато працювали, щоб зробити один одному такий розкішний весільний подарунок.

Фото: instagram.com/kvittkova

"Близько місяця ми з Микитою ходимо в напрузі і нескінченно працюємо на результат. Ми працювали на спільну мрію. Кажу "Ми", тому що те, про що я зараз вам розповім - це наша спільна заслуга, - пише Квіткова. - Ми купили квартиру. Просто офигеть. Ось це подарунок один одному на весілля".

"Досі ми не можемо в це повірити, - ділиться дівчина своїми емоціями. - Завжди потрібно розставляти пріоритети, в цьому ми з Микитою зійшлися. Дорогі машини і речі - це звичайно круто, але куди краще, коли у тебе є своя житлоплоща і свої стіни в столиці. У столиці, Карл".

Про покупку свого житла Микита і Даша задумалися ще в січні цього року під час відпочинку на Балі. Тоді пара загадала одне бажання на двох, яке через півроку стало реальністю.

"Разом ми зможемо гори перевернути і вогонь загасити", - підкреслила молода дружина ведучого.

Інших подробиць Даша не розкрила, але пообіцяла, що незабаром розповість, в якому районі столиці розташована квартира і покаже, як виглядає їх нове сімейне гніздечко.

  • Герой реаліті-шоу "Холостяк-9" Микита Добринін і переможниця проекту Даша Квіткова стали чоловіком та дружиною 20 травня. Відзначити повноцінне весілля закоханим не вдалося через карантин, тому вони просто розписалися. Урочисту церемонію пара перенесла.
  • Весілля Микити і Даші призначене на 12 серпня. Церемонія буде тематичною і пройде на даху багатоповерхівки. Інші подробиці майбутнього весілля пари - читайте в нашому матеріалі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Ніжність і пристрасть в одному флаконі: Тіна Кароль здивувала відвертою фотосесією

Відома українська співачка Тіна Кароль продемонструвала в мережі нові фото у строгому, але водночас чуттєвому образі без нижньої білизни

Дружина Олександра Усика замилувала світлинами з 4-місячною донечкою

Дружина титулованого українського боксера Олександра Усика Катерина продемонструвала у мережі фото миле молодшої доньки Марії

Маленький принц: Джамала показала середнього сина, якому виповнилося 4 роки

Відома українська співачка Джамала продемонструвала у мережі фото свого середнього сина Селіма-Герая, якому 19 червня виповнилося 4 роки