Лайм

Дочка Віри Брежнєвої подорослішала, і тепер її фото в купальнику витісняють мамині

Соня Кіперман виставила на загальний огляд пікантний кадр

Старша дочка Віри Брежнєвої виросла справжньою красунею. 19-річна Соня живе і вчиться в США і багато в чому бере приклад зі своєї зіркової мами, наприклад в публікації ефектних знімків в Instagram. Тим більше, що дівчині є чим пишатися.

Днями спадкоємиця співачки опублікувала у своєму мікроблозі пікантний знімок, на якому зображена в бікіні шоколадного відтінку. Соня прийняла спокусливу позу, демонструючи вигини свого тіла.

Соня Кіперман Фото: instagram.com/sonyaxkiperman

Соня, як і її зіркова мама, володіє шикарною фігурою. До того ж вона, як і Брежнєва, блондинка з довгим волоссям. Користувачі мережі відзначили, що дівчина виглядає дуже привабливо і вже цілком може дати фору своїй знаменитій матері.

"Неймовірна", "Красива", "Хороша", "Вау, шикарна", "Які гарні стегна", "Дуже красиво", - захоплюються фоловери юної дівчини під постом.

Фото: instagram.com/sonyaxkiperman

Нагадаємо, Соня з'явилася на світ від шлюбу Віри Брежнєвої з політиком Віталієм Войченко. Співачка також виховує 10-річну Сару, яку народила від українського бізнесмена Михайла Кіпермана.

Нині артистка заміжня за продюсером Костянтином Меладзе, який старше неї на 18 років. Пара таємно розписалася в Італії в 2015 році. Шанувальники з нетерпінням чекають, коли у зіркового подружжя народиться малюк і постійно підозрюють співачку у вагітності.

  • Віра Брежнєва показала свою маму. 38-річна співачка опублікувала фото, на якому Тамара Галушка в купальнику позує на тлі білої скелі.
  • Також співачка взяла участь у проекті київського фотографа Катерини Кондратьєвої. Брежнєва знялася в спокусливому боді тілесного кольору і розповіла про життя в ізоляції.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях