Лайм

Гурт "Антитіла" представив кліп на пісню "Кіно" - відео знято в стилі стімпанк

Настоящие фокусы в пустыне, эмоции и скрытые смыслы

17 липня гурт "Антитіла" презентував кліп на свою нову пісню "Кіно". Стиль відео - стімпанк. Для цього спеціально з усієї України з'їхалися актори, які відтворюють цей стиль у своєму житті.

Прем'єра відео відбулася на YouTube-каналі колективу. Ролик знімали в українській пустелі в Херсонській області. "Добу, від другої ночі до третьої ночі наступного дня, майже не спавши перед цим, ми провели в пустелі, під жарким сонцем. Ніхто не здався, всі пройшли шлях від першої секунди - до фіналу, багато хто мав перший досвід зйомок, але виклалися на всі сто відсотків", - поділився Тополя.

"В основі відео - метафорична історія людства в стилі Steampunk! Сюжет, повторюється з покоління в покоління, тисячоліттями. Милосердя і ненависть, зрада і самопожертва, добро і зло, захоплення і презирство - в цьому відео є все. Головне налаштувати фокус свого об'єктива" , - зазначив Тарас.

Фронтмен колективу постав в кліпі в образ фокусника. Для цього музикант протягом декількох місяців навчався жонглювати.

Тарас Тополя Фото: прес-служба

Пісня "Кіно", на яку "Антитіла" презентували свій кліп - це перший представлений трек з нового альбому музиканатів.

  • Гурт O.Torvald зробив кавер на головний хіт популярного в 90-е дуету "Аква Віта" - "А тепер усе інакше". Музиканти також зняли відео, в якому можна побачити дітей Жені Галича та топових українських артистів.
  • Українська співачка і модель Даша Астаф'єва записала з гуртом "Курган і Агрегат" дуетну пісню "Талісман" і знялася в кліпі на цей трек. Відео повертає в 90-ті, коли всі з нетерпінням чекали виходу передачі "Територія А".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях