Лайм

Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" обіцяла фанам новий імідж і не забарилася - тепер актрису не впізнати

Актриса продовжує літні експерименти

Актриса комедійної студії "Дизель Шоу" Вікторія Булітко продовжує експериментувати зі своєю зовнішністю. Нещодавно знаменитість похвалилася новою стрижкою і попелясто-русявим кольором волосся, який прийшов на зміну вогненно-рудому, але згадала, що довго в новому іміджі не затримається. І справді не забарилася.

Тепер на зміну попелястому прийшла трендова сьогодні фуксія, хоча раніше Булітко міркувала про яскраво-рожевий. З новим кольором волосся актриса показалася своїм фоловерам в Instagram.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Вікторія Булітко (@bulitka)

"Відразу хочу сказати, що я не божевільна! - посміялася в коментарі під роликом актриса. - Це тонік. Блонд хороший тим, що можна експериментувати без шкоди для волосся".

Вибір яскравого кольору Булітко пояснила літнім настроєм. До того ж "продюсер схвалив", продовжила жартувати актриса.

Вікторія Булітко до зміни іміджу Фото: instagram.com/bulitka

Судячи з усього новий імідж Булітко припав до душі не тільки її продюсеру, а й фоловерам у соцмережі. Під постом актриси зібралися десятки захоплених коментарів. На думку деяких, з рожевим актриса "промахнулася б", а от фуксія їй якраз дуже личить.

  • Раніше актриса гумористичної програми "Дизель Шоу" та учасниця шоу "Танці з зірками-2019" Вікторія Булітко відкрила щільну завісу свого особистого життя. Артистка розповіла про свого коханого чоловіка і про плани стати матір'ю.
  • Також читайте на theLime, як Вікторія Булітко прокоментувала чутки про роман з партнером з танцювального шоу Дмитром Дікусаром.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також