Лайм

Принц Гаррі і Меган Маркл звернулися в суд через папараці, що продають фото їхнього сина

Незаконні знімки зробили за допомогою дронів у дворі їхнього будинку

Переїзд з Великобританії в Канаду і США не допоміг принцу Гаррі і Меган Маркл уникнути папарацці. Подружжю довелося пред'явити позов за вторгнення в приватне життя через незаконні знімки їхнього сина Арчі, які, за їхніми словами, зробили за допомогою дронів на подвір'ї їхнього будинку в Лос-Анджелесі.

Фото: Getty Images

Відмовившись від королівських обов'язків в січні 2020 року, Гаррі і Меган з сином переїхали в невелике містечко в Канаді. Згідно з позовом, опублікованим The Hollywood Reporter, британський таблоїд Daily Mail опублікував точне місце проживання, і папараці почали брати в облогу їхнє сховище. Історія повторилася після переїзду в Лос-Анджелес: Daily Mail назвав адресу їхнього будинку, і папарацці знову почали їх переслідувати. Цього разу вони використовували дрони і вертольоти, щоб знімати будинок і двір.

"Деякі папараці і ЗМІ управляли дронами всього в 6 метрах над будинком, найчастіше три рази на день, щоб отримати фотографії пари і їх маленького сина, - йдеться в заяві. - Інші літали на вертольотах над їхнім заднім двором вже о 5:30 ранку, день за днем будячи сусідів та їхнього сина. А треті навіть прорізали дірки в охоронні огйорожі, щоб підглядати".

Пара ігнорувала папараці, поки ті не почали продавати фото 14-місячного сина Арчі. Вони не знаю, хто саме зробив фото, тому позов пред'являють анонімному Джону Доу, сподіваючись таким чином з'ясувати його особистість і попередити потенційних покупців про те, що фотографії зняті незаконно. Вони просять суд заборонити їхнє подальше переслідування і вимагають компенсації за моральну шкоду.

"Позивачі зробили все, щоб залишатися в стороні від уваги, крім як у зв'язку зі своєю роботою, яку вони визнають гідною висвітлення в новинах. Але фотографії, про які йде мова, не є новинами. Вони не мають громадського інтересу. Це переслідування. Єдине, навіщо роблять і продають такі агресивні фотографії, - щоб наживатися на дитині", - йдеться в позові.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.