Лайм

Кейтлін Дженнер заступилася за Каньє Веста після зриву і суперечливих президентських планів

Батько сестер Дженнер вважає репера хорошою людиною з великим серцем

70-річна Кейтлін Дженнер (батько-трансгендер Кендалл і Кайлі Дженнер, єдинокровних сестер Кім Кардаш'ян) захистила Каньє Веста, який переживає загострення біполярного розладу і балотується на пост президента США.

Кейтлін Дженнер з дочкою Кендалл Фото: Getty Images

"Я пожартувала про те, що стану віце-президентом, коли він оголосив про це. Але насправді я сподіваюся на краще для нього. Він дійсно хороший хлопець, - сказала Дженнер в інтерв'ю Good Morning Britain. - Він добра і любляча людина, і був до мене дуже добрий, гостро переживаючи все, через що я проходила за останні п'ять років. Він був таким хорошим другом".

Кейтлін Дженнер (в минулому - Брюс) зробила гендерний перехід в 2015 році, і Каньє був одним з тих, хто публічно її підтримав.

"Він хороша людина. У нього велике серце, - поділилася вона. - Зараз він зіткнувся з певними проблемами, але він чудовий".

  • Кім Кардаш'ян заступилася за Каньє Веста після його слів про розлучення. Зірка реаліті-шоу розповіла про біполярний розлад чоловіка.
  • Нагадаємо, що репер звинуватив Кім Кардаш'ян та її матір Кріс Дженнер в тому, що вони нібито хотіли викликати психіатра і закрити його на лікування. День по тому Уест продовжив публікувати туманні звинувачення, порівнюючи тещу з Кім Чен Ином. Тоді ж музикант і заявив про бажання розлучитися з дружиною.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях