RU  UA

Зірки

До народження знали, що назвуть Павлом: українська співачка показала архівні фото Віктора Павлика з сином

На момент смерті юнакові був усього 21 рік

7 серпня пішов з життя молодший син Віктора Павліка. 21-річний Павло протягом двох років боровся з онкологією, але хвороба виявилася сильнішою. На трагічну новину в соцмережі відреагував співак і його молода дружина, не залишилися осторонь й українські знаменитості. Вони висловлюють співчуття батькам хлопця і згадують приємні моменти з минулого.

Так, Анжеліка Рудницька, яка була на піку популярності в 90-і роки, згадала, як Пашу забирали з пологового будинку. Співачка опублікувала у себе в Instagram кілька архівних знімків часів "Території А", на яких молодий Віктор Павлик зображений з новонародженим Павлом, третьою дружиною Ларисою Созаевою та двома дітьми від попередніх шлюбів.

Віктор Павлик з новонародженим Пашею і Анжеліка Рудницька Фото: instagram.com/anzhelikarudnytska

"Перші дні життя Павлика Павліка. Такі щасливі Лора Созаева і Віктор Павлик. І ми біля них щасливі! Паша народився красенем і всі ще до народження знали, що його назвуть Павліком. Комочек щастя виріс і перетворився в красеня. Але рак такий підступний. Світла пам'ять тобі, сонечко ... Твоя душа з Господом, а наші душі в сльозах і печалі", - написала Рудницька.

Віктор Павлик, Лариса Созаева і Анжеліка Рудницька Фото: instagram.com/anzhelikarudnytska

Співачка пригадала, що Віктор Павлик зустрічав Ларису і сина з пологового будинку з кульками і величезним зайцем. А також поділилася, що Паша до останнього свого дня хотів, щоб мама і тато були разом. "Співчуваю, дорогі мої Лора і Вітя. Він так хотів, щоб ви були разом", - зазначила Анжеліка.

Віктор Павлик з дітьми Фото: instagram.com/anzhelikarudnytska

Третя дружина Віктора Павлика та Анжеліка Рудницька Фото: instagram.com/anzhelikarudnytska

Рудницька також розповіла, що одного разу Паша звернувся до неї за порадою. Адже колись і вона сама перенесла важку хворобу, яка на час прикувала її до ліжка.

"Після посиденьок ми всі вийшли з його кімнати. Паша попросив: "Анжеліка, ти можеш залишитися?" Я підійшла до хлопчика, погладила його густе волосся. "Як ти вставала ноги, розкажи". Ми говорили про те, що хвороба не може бути сильніше людини, про те, як важливо боротися, скільки сил, про те, що ми не з тих, хто відступає, про віру і любов", - говорить співачка.

І юнак дійсно боровся до останнього і вірив, що підступна хвороба відступить. Але дива не сталося.

Віктор Павлик з сином Павлом Фото: instagram.com/anzhelikarudnytska

  • Читайте також на theLime, як молода дружина Віктора Павлика відреагувала на смерть його сина. Наразі Катерина знаходиться на відпочинку в Болгарії і не може розділити горе зі співаком.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.