Лайм

Григорій Решетник вперше розповів про боротьбу з важким захворюванням

Все своє дитинство майбутній ведучий соромився своєї зовнішності

Григорій Решетник - один з найкрасивіших чоловіків на українському телебаченні. Але так було не завжди. До 14-річного віку майбутній ведучий був гидким каченям. Маленький Гриша страждав на захворювання, яке повністю вразило його шкіру.

Про серйозну хворобу ведучий "Холостяка" вперше розповів в YouTube-проект Маші Єфросиніної "Іспит". "З двох місяців до чотирнадцяти років я хворів шкірним захворюванням, - зізнається Григорій. - Всі руки, вся шкіра ... Повністю уражено все тіло. Це все свербить. У мене дитячі колготки прилипали до такої міри, що я вночі сідав в ванну" .

Григорій Решетник Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

У школі Гришу через хворобу не брали на спортивні змагання і навіть відправили на домашнє навчання.

За словами ведучого, батьки протягом 13 років боролися з його захворюванням: возили в санаторії, робили грязьові процедури і лікували різними мазями. Але все це не допомагало.

Григорій Решетник в дитинстві Фото: кадр з відео

Вилікували Гришу гормональні зміни організму. І вже в 14 років молодий хлопець побачив у дзеркалі зовсім іншу людину. "Все пройшло за три тижні", - зазначив Решетник.

  • Раніше Григорій Решетник повідомив, що вони з дружиною скоро обзаведуться статусом багатодітної сім'ї. Зараз подружжя виховує двох синів, а на третю дитинку чекають ближче до зими.
  • А пізніше розповів, як вони дізналися про вагітність Христини. В кінці лютого сім'я Решетників відпочивала на березі Індійського океану, де сім'ю протягом усього відпочинку оточували лелеки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях