Лайм

Дружина Віктора Павліка розповіла про його стан після смерті сина

Катерина Репяхова назвала стан артиста "нестабільним"

Дружина Віктора Павліка та його концертний директор Катерина Репяхова розповіла про стан 54-річного артиста після смерті його молодшого сина Павла.

Як розповіла дівчина фоловерам в "сторіз", втрату музикант переживає дуже важко. Стан Павліка вона назвала "нестабільним".

Катерина Репяхова Фото: Instagram / Катя Репяхова

"Може відволікатися, посміхатися. Навіть пожартувати може, але все це може в секунду припинитися і він просто починає сильно плакати, - розповіла Репяхова. - Постійно дивиться фотографії. Загалом, важко".

Судячи з усього, дівчина знайшла спосіб повернутися додому раніше, так як на момент смерті Павла вона з матір'ю перебувала на відпочинку в Болгарії. Незабаром після новин про втрату чоловіка Репяхова повідомила, що відправиться додому.

Віктор Павлік з сином Павлом Фото: Facebook / Viktor Pavlik

  • 21-річний Павло Павлік помер у п'ятницю, 7 серпня. Майже два роки син музиканта боровся з онкологічним захворюванням. Уже в неділю хлопця поховали в Києві.
  • Вперше про хворобу сина Віктор Павлік повідомив підписникам в мережі восени 2018 року - у хлопця виявили рак кісток. Тоді ж музикант попросив про фінансову допомогу для дорогого лікування. З того часу Павло Павлік пережив складну операцію, пройшов курс променевої та 18 курсів хіміотерапії. Як зізнався пізніше сам Павлік-молодший, на жаль, лікування не принесло бажаних результатів. Останнім часом він уже не міг пересуватися без інвалідного візка.

Найважливіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях