RU  UA

Зірки

Коли дізналися - я плакала від щастя: TARABAROVA розкрила стать другої дитини

Співачка знову готується стати мамою

Українська співачка TARABAROVA (Світлана Тарабарова) знаходиться на останніх місяцях вагітності і з нетерпінням чекає появи на світ другої дитини. До недавнього часу виконавиця не знала, хто у них з чоловіком народиться, а зараз повідомила, що скоро вони з чоловіком стануть батьками дівчинки.

Як зізналася співачка в Instagram, після народження сина вона мріяла про дочку. Тому дуже зраділа, коли дізналася стать майбутньої дитини. "У нас буде дівчинка. Ми мріяли про неї і на УЗД, коли дізналися - я плакала від щастя", - поділилася Тарабарова.

Світлана Тарабарова Фото: instagram.com/tarabarova

З такої нагоди артистка влаштує Baby Shower - вечірку на честь скорої появи на світ "майбутньої красуні". "Це коли подружки зустрічаються і маму майбутню вітають, дарують подарунки, - пояснила зірка. - Одним словом - буде весело".

Світлана Тарабарова заміжня за своїм концертним директором Олексієм Бондарем, який старше за неї на 14 років. Пара узаконила свої стосунки у 2016 році, а через два роки на світ з'явився їхній первісток - син Іван.

Світлана і Олексій довго не показували публіці обличчя малюка, а напередодні Нового року батьки вирішили, що прийшов час познайомити шанувальників з їхнім сином. Хлопчик знявся в кліпі своєї зіркової мами на пісню "Падає сніг".

TARABAROVA з чоловіком і сином Фото: instagram.com/tarabarova

Про другу вагітність TARABAROVA повідомила в травні 2020-го.

"Друзі, я хочу поділитися з вами. Я в положенні, вдруге. Незважаючи на складності, які супроводжують період вагітності, я вважаю, що жінка в положенні найкрасивіша!", - поділилася тоді співачка.

  • Український хореограф Ілона Гвоздьова вагітна другою дитиною. Танцівниця вже розповіла, яке ім'я вибрала для майбутнього малюка, а тепер вирішила поділитися, як відреагувала її 4-річна дочка на майбутню появу братика або сестрички.
  • Українська співачка Alyosha та фронтмен гурту "Антитіла" готуються стати батьками втретє. Нещодавно зіркова пара, яка вже виховує двох синів, зізналася, що у них народиться дочка.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.