Лайм

MONATIK став продюсером і представив першу артистку - багато хто її пам'ятає по шоу "Голос країни"

Lida Lee стала першою артисткою MONATIK Corporation

Український хітмейкер MONATIK (Дмитро Монатік) починає допомагати молодим талантам і першим дітищем його продюсерського центру стає Lida Lee - співачка, яка підкорила своїм виступом вокальне шоу "Голос країни".

Артистка вже представила дебютний кліп на трек "Достопримечательность". Режисером відео виступила Таня Муіньо, відома своєю співпрацею з Монатиком та іншими зірками. Зйомки ролика проходили в Одеському театрі опери та балету.

"Я такий радий, що це відбувається! Ти безмежно талановита, але при цьому трудоголічна! Справжня артистка і особистість, кожен раз нагадує своїм прикладом, що бігти треба не від проблем, а мріям назустріч! Щасливий створювати разом з тобою і стати частиною твоєї дебютної відеороботи!", - прокоментував MONATIK.

"Все тільки починається, і я більш ніж упевнений, твоя праця буде оцінена, а талант стане пізнаваним! Ти пам'ятка MONATIK Corporation! Вітаю з новим початком цікавої, творчої пригоди для всієї нашої команди, ім'я якої Lida Lee", - додав артист.

Lida Lee (Лідія Скорубська) - починаюча співачка. Свою кар'єру Ліда починала з записи каверів. Одним з найбільш знаменитих став кавер на пісню Кузьми Скрябіна "Спи собі сама". Пізніше дівчина стала працювати бек-вокалісткою MONATIK'а.

Lida Lee на "Голосі країни" Фото: instagram.com/lidalee_official

У січні 2020 року Lida Lee прийшла на "Голос країни", де артист був одним з тренерів. Монатік впізнав Ліду буквально з перших нот і був першим, хто розвернув своє крісло. Незважаючи на те, що вокалістка тоді не перемогла, Дмитро завжди вірив, що глядач не раз ще про неї почує.

  • Раніше MONATIK і співачка Віра Брежнєва представили дуетний трек "ВЕЧЕРіНОЧКА". Разом з піснею вийшов і кліп, який створила одеситка Таня Муіньо, постійний режисер найпопулярніших відеокліпів Монатика.
  • Дивіться також на theLime кліп MONATIK`а на пісню "Сильно" . У цьому відео артист відправляє глядача у відкритий космос кохання, в спроектований ним самим сон, який він щиро бажає випробувати кожному.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також