Лайм

Я не дівчина з Playboy: українська співачка пояснила, чому не оголюється в соцмережах

Сьогодні артистка святкує свій 41-й день народження

Українська співачка Катерина Бужинська - не з тих знаменитостей, хто оголюється перед камерою. Максимум, що артистка може собі дозволити, - фото в купальнику. Свою позицію 41-річна зірка пояснює тим, що вона мама і дружина, а не дівчина з Playboy.

Катерина сама веде свій Instagram. На сьогоднішній день на сторінку співачки підписано 113 тисяч користувачів соцмережі. У той час як на блог Олі Полякової - понад два мільйони. Бужинська розуміє, що людей більше привертають провокаційні пости і ню фотографії, але оголюватися в кадрі - не для неї. Цим вона поділилася в інтерв'ю "КП" в Україні ".

Катерина Бужинська Фото: instagram.com/buzhynska

"У мене в Інстаграм в основному жіноча аудиторія. Чоловіки підписані, але невеликий відсоток. І на відміну від Олі у мене трохи інший імідж. Я посол миру, президент благодійного фонду "Чисті серцем", проводжу соціальні проекти, в штаб-квартирі НАТО. Мені не можна оголятися. Це не моє. Я не дівчина з Playboy, а мати трьох дітей і вірна дружина. Хоча мені є що показати, у мене з фігурою повний порядок", - розповіла Бужинська.

Катерині Бужинській - 41 рік. За словами співачки, для неї це всього лише цифра.

Катерина Бужинська Фото: instagram.com/buzhynska

"41 - це взагалі не вік. Зараз жінки починають вважати свій вік після 50-ти. І то не всі. Я знаю тих, хто в 56 виглядають на 36. Сьогодні молодість можна утримати. Потрібно бути активною, займатися спортом, підтримувати здоровий спосіб життя. З огляду на мою роботу, я завжди в тонусі", - зазначила народна артистка.

Катерина Бужинська заміжня за бізнесменом з Болгарії Дмитром Стойчевим. Для співачки цей шлюб став третім. У 2016 році у пари народилася двійня: хлопчик Діма і дівчинка Катя. Артистка також виховує дочку Олену від першого шлюбу.

Катерина Бужинська з сім'єю Фото: instagram.com/buzhynska

  • Раніше Катерина Бужинська постала перед шанувальниками в несподіваному образі - білява красуня перетворилася на руду бестію. Як виявилося, на радикальні зміни в зовнішності артистка зважилася заради прем'єри пісні.
  • А також звернулася за порадою до фоловерів в соцмережі - що робити з "нянею-перевертнем", яка зловживала алкоголем і накачувала дитину заспокійливим, щоб вона більше спала.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.