Лайм

Анна Сєдокова відповіла хейтерам, які критикують її за третій шлюб

Співачка вважає, що любов потрібно шукати незалежно від віку і кількості шлюбів

У вересні Анна Сєдокова таємно вийшла заміж за Яніса Тімму. Шлюб з 28-річним латвійським баскетболістом став для співачки третім, але її сімейному щастю пораділи не всі. У Instagram Сєдокова звернулася до хейтерів і зізналася, що в її успіх свого часу не вірила навіть рідна мати.

Фото: instagram.com/annasedokova

"У 22 роки, коли я йшла з однорічною Аліною на руках від чоловіка зрадника і алкозалежного, моя мама сказала, що я нікому не буду потрібна. Зі своєю дитиною. Розлучена. Минуло багато років, і кожен день я продовжую доводити свій маму, що вона не права. Як не праві ті, хто ставить хрест на собі, - написала вона. - Після весілля у мене з'явився новий вид коментаторів-хейтерів. Одна дівчина під невинною фотографією у весільному акаунті написала: "Я її раніше обожнювала, я зараз ненавиджу". Жінки за 40 пишуть мені їдкі коментарі типу "знову заміж" або якусь маячню про моїх дітей. Але я дівчинка доросла і розумію, що вони пишуть про себе. Я - відображення їхнії комплексів. Я - відображення їхньої невіри в себе".

Сєдокова наполягає, що життя може розвернутися і повністю зміниться в 50, 60 або навіть 80, головне - вірити в себе. "Якби я послухала свою маму в 22, то моє б закінчилася тоді, - зізналася вона. - Шукайте любов, прагніть добра і довіряйте своєму серцю і інстинктам. Ніколи не думайте, що це кінець. Це всього лише новий початок".

Нагадаємо, що Анна Сєдокова виховує трьох дітей від колишніх стосунків, а у Яніса Тімми є син від першого шлюбу.

  • Нещодавно Анна Сєдокова поділилася неприємною історією, яка трапилася в її житті. Особиста помічниця співачки захопилася онлайн-казино, куди пішли всі гроші, в тому числі і позичені у роботодавиці кошти.
  • А також розповіла про зради покійного Валентина Белькевича. Шлюб співачки і капітана київського "Динамо" тривав два роки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях