Лайм

Ображав і називав страшною: батько Жанни Фріске розповів про стосунки дочки з Дмитром Шепелєвим

Володимир Фріске заявив, що ніколи не пробачить цивільного чоловіка покійної дочки

Володимир Фріске стверджує, що телеведучий Дмитро Шепелєв знущався над його покійною дочкою Жанною, коли та захворіла на рак. В інтерв'ю виданню Собеседник 68-річний чоловік заявив, що про це знали подруги Фріске та її мати Ольга.

Фото: Wikipedia

"Коли Жанна хворіла, Шепелев ображав її різними словами. Говорив їй: "Ти страшна, нікому не будеш потрібна!" Якщо моя дочка у нього щось просила, він це робив, але з великим небажанням і сарказмом. Запитував у всіх: "Чи зможе Жанна повернутися в свою колишню форму, стати такою ж красивою, як до хвороби?" Коли лікар йому відповіла "ні", він взагалі перестав в кімнату до Жанни заходити", - розповів він.

Також батько Фріске зізнався, що під час хвороби дочка жила з ними, а Шепелєв приїжджав до них додому тільки для того, щоб побачити сина Платона. "І сама Жанна вже не хотіла бачити Шепелєва, так як вже зрозуміла на той момент, що це дуже жорстока людина, - сказав він. - Виявляється, він її ображав ще в Америці і в Ризі, куди він з нею їздив. Про це знали друзі Жанни - та ж Лера Кудрявцева, Ольга Орлова, подруга Ксюша, Влад Лісовець. Вони говорили про це моїй дружині Ользі - мамі Жанни, а від мене приховували. Оскільки розуміли: якщо я дізнаюся, можу з Шепелєвим щось зробити прямо на місці! До кінця свого життя його не прощу!"

Раніше про погані стосунки Фріске і Шепелєва розповіла телеведуча Лєра Кудрявцева. "Всі знають одну сторону, а я знаю з іншого боку, менш прекрасного. Там довга історія, як він над Жанкою знущався, я його ненавиджу після цього", - сказала вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях