Лайм

Хто пройшов до півфіналу "Танців з зірками": на шоу залишилося всього три пари

Схоже, на танцювальному проекті відбудеться суто жіночий фінал

Увечері 15 листопада на паркеті проекту Танці з зірками-2020 пройшов чвертьфінал, за підсумками якого шоу покинула вже одинадцята пара - Сергій Мельник та Аделіна Делі.

Таким чином до півфіналу, який відбудеться вже за тиждень, пройшли три пари учасників - Санта Дімопулос і Макс Леонов, Надія Мейхер і Кирило Васюк, Юлія Саніна та Дмитро Жук. Як зазначив ведучий проекту Юрій Горбунов, глядачів чекає "суто жіночий півфінал".

Санта Дімопулос і Макс Леонов

Макс Леонов, Санта Дімопулос Фото: Instagram / Танці з зірками на "1+1"

Одна з найсильніших пар сезону, якій пророкують перемогу. Екс-солістка "ВИА Гры" Санта Дімопулос продемонструвала на проекті впевнений ріст як танцівниця, зуміла завоювати підтримку глядачів і стала фавориткою членів журі.

Надія Мейхер і Кирило Васюк

Надія Мейхер, Кирило Васюк Фото: Instagram / Танці з зірками на "1+1"

Цікаво, що на зміну Надії Мейхер у складі "ВИА Гры" свого часу прийшла саме Санта Дімопулос. Тепер колеги по гурту позмагаються за квиток до фіналу Танців з зірками-2020. Крім величезної підтримки глядачів 38-річна Мейхер може покладатися на безмежну любов до неї одного з членів журі - Григорія Чапкіса.

Юлія Саніна та Дмитро Жук

Дмитро Жук, Юлія Саніна Фото: Instagram / Танці з зірками на "1+1"

Учасниця гурту The Hardkiss Юлія Саніна - одна з тих зірок на проекті, кому пророкували місце у фіналі з перших ефірів. Вже за тиждень співачка позмагається за свій шанс, і, судячи з того, як сильно пара виступила в чвертьфіналі, зробить для цього все можливе.

  • Всього в Танцях з зірками-2020 взяли участь 14 знаменитостей зі своїми партнерами. На даний момент шоу вже покинули ведучий Дмитро Танкович, співачки Слава Камінська, alyona alyona, актори Арам Арзуманян, Тарас Цимбалюк, Дар'я Петрожицька, співак Олег Винник, телеведуча Ольга Фреймут, учасник гурту "Время и Стекло" Позитив, лідер "Без Обмежень" Сергій Танчинець та футболіст Сергій Мельник.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях