Лайм

Син Армена Джигарханяна показав останні домашні фото батька

17 листопада в Москві попрощаються з актором

Степан Джигарханян, прийомний син актора Армена Джигарханяна, показав у соцмережі останні домашні фото знаменитого батька, який пішов з життя рано вранці 14 листопада.

В "сторіз" своєї сторінки в Instagram він опублікував кілька кадрів, серед яких показав знімок в день 85-річчя Джигарханяна та останнє фото з матір'ю, Тетяною Власовою, зроблене незадовго до госпіталізації актора в жовтні.

Фото: Instagram / Степан Джигарханян

На одному з кадрів Джигарханян зображений на кухні після святкування ювілею в Московському драматичному театрі. У кадрі поруч з актором видно великий святковий торт, який йому презентували колеги.

Армен Джигарханян і Тетяна Власова Фото: Instagram / Степан Джигарханян

"Незадовго до останньої госпіталізації", - зазначив Степан Джигарханян під знімком актора з колишньою дружиною Тетяною Власовою.

Армен Джигарханян і Тетяна Власова Фото: Instagram / Степан Джигарханян

Наскільки відомо, останнім часом Тетяна Власова постійно була поруч з актором. Пара одружилася в 1967 році, тоді ж Джигарханян усиновив сина дружини і дав йому своє прізвище.

Актор і Тетяна Власова прожили разом понад 40 років, але пізніше розлучилися - в 2016 році Джигарханян одружився вдруге. Через рік другий шлюб артиста дав тріщину, він розлучився з молодою дружиною, після чого Тетяна Власова повернулася з США до Москви і колишнє подружжя помирилося.

Степан Джигарханян Фото: Instagram / Степан Джигарханян

Смерть Армена Джигарханяна лікарі констатували вранці 14 листопада. Останні три роки видалися для актора вкрай важкими, перед смертю він сильно хворів.

Артиста й виконавця понад 200 ролей у театрі та кіно поховають на Ваганьковському кладовищі 17 листопада.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях