Лайм

У кліпі Klavdia Petrivna побачили розгадку її образу

Схоже, інтрига розкрита

Klavdia Petrivna – найзагадковіша співачка українського шоубізу. Виконавиця хітів "Знайди мене" і "Я тобі брехала" більше року зберігає свою анонімність, а шанувальники - сперечаються, хто може ховатися за її образом. Проте у новому кліпі артистки, здається, є розгадка.

8 серпня вийшов кліп Клавдії Петрівні на пісню "Їде дах", записану спільно з Машею Кондратенко, яка натякала, що саме вона є анонімною співачкою. Втім, у новій відеороботі стає зрозуміло, що авторка пісні "Ванька-встанька" - точно не Klavdia Petrivna. Найімовірніше, що за її образом ховається Соломія Опришко, на ім'я якої раніше вказували блогер Богдан Беспалов і співачка Аліна Гросу. У всякому разі, так вважає Telegram-канал Bezodnya Music.

Читайте також: На концерті Пивоварова вперше заспівала наживо загадкова співачка Klavdia Petrivna.

Фото: youtube.com

Його автор музичний оглядач Максим Нагорняк, який вже викривав особистість Клавдії Петрівни, звернув увагу, що у кліпі "Їде дах" знімається і значиться у титрах Соломія Опришко. Вона грає роль простої дівчини, яка майже весь кліп сидить на дивані.

Фото: https://t.me/bezodnyamusic

Наприкінці ролика її "домашній" персонаж зникає і в кадрі з'являється зірка Klavdia Petrivna у своєму традиційному образі - довгій накидці і крислатому капелюсі, який приховує обличчя. Нагорняк вважає, що таким чином автори відеороботи натякають, що Клавдія Петрівна – це Соломія Опришко.

Фото: https://t.me/bezodnyamusic

Фото: https://t.me/bezodnyamusic

На цей момент у кліпі звернули увагу й українські слухачі. Ось що вони пишуть:

"Все нарешті показали хто вона. Там де три людини сидять у кадрі – третя це Соломія Опришко. Коли Клавдія у кліпі виходить на сцену – Соломія зникає з кадру";

"Нарешті ми побачили Соломію";

"Спочатку хотів написати, що К.Петрівни мало в кліпі, а потім придивився і побачив Соломію";

"Ну от і дочекалися! Пані Соломія і є КП! Хоча уважним шанувальникам це вже було зрозуміло давно!".

Раніше Klavdia Petrivna відкрила подробиці свого минулого.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також