Лайм

"Ти спаплюжив пам'ять про мого сина": Женя Галич розповів, як розчарував маму Скрябіна

Співак і лідер гурту O'Torvald Женя Галич розповів, що розчарував маму Андрія Кузьменка (Скрябіна) показавши сідниці під час виконання його пісні в пабі.

Про це він розказав в подкасті "Підпільний Live".

Він зазначив, що певний час співав з музикантами гурту "Скрябін" після трагічної смерті Андрія Кузьменка, зокрема, щоб збирати кошти на потреби його родини тощо.

"Коли ми виступали з Андрюхою разом, він співав: "Я не бультер'єр і не собака, велика голова, така, як срака" і показував на дупу в шортах. Я придумав це зробити дуже п'яний і показав під час виконання цієї пісні голу дупу. І всі про це забули, поржали, напилися", - зазначив співак.

Проте вранці, коли він відчував сильне похмілля, йому набрала матір Андрія Кузьменка.

"(На ранок) дуже погано, дзвонить незнайомий номер, я не беру, а потім беру. Це дзвонить мама Андрія. І каже: "Як тобі не соромно? Ти спаплюжив пам'ять про мого сина. Щоб я тебе більше ніколи не бачила на концертах Скрябіна". І мені так соромно, я ж не можу сказати, що Андрюха теж так робив, це ж його мама", - розповів він.

Потім співак набрав учасника гурту "Скрябін" і той йому повідомив, що мама Андрія вже з ними говорила і заборонила виступати їм з Галичем.

За словами співака, після цього він довго вибачався перед рідними Скрябіна, надсилав квіти і зрештою вони його пробачили.

Раніше Женя Галич розповів, як на початку повномасштабного вторгнення лікувався від алкогольної залежності.

Новини партнерів

Читайте також

Репяхова похвалилася новою квартирою: "у сина буде своя кімната"

Дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала нову квартиру, в яку переїхала родина

Що хотіла показати Дженніфер Лопес "сукнею помсти": з’явилося пояснення

Співачка і акторка Дженніфер Лопес, подавши на розлучення з Беном Аффлеком, вивела парне тату