Лайм

"Ніби не військовий і ніби не цивільний": Галич розповів про депресію і заздрість до колег

Музикант пригадав непростий період свого життя

Український музикант і військовослужбовець ЗСУ Женя Галич, який раніше розповідав про лікування алкоголізму під час війни, зізнався, що в цей період також страждав на клінічну депресію, яка супроводжувалася заздрістю до колег по сцені.

Про прояв психічного розладу лідер рок-гурту O.Torvald розповів в інтерв'ю Раміні Есхакзай. Він згадав, як у якийсь момент відчув себе непотрібним і на фронті, і в цивільному творчому житті.

Читайте також: Мене не мобілізували: Женя Галич розповів, як став офіцером ЗСУ.

Фото: instagram.com/jenia_galich

"Ти приїжджаєш на бойові, а тобі кажуть, умовно кажучи: "Той підрозділ на чолі з хлопцями знищили кілька бойових одиниць техніки. Цей підрозділ відбив посадку. Це ще щось..." А ти такий: "А що зробив ти? Ти нічого хорошого не зробив. Ти – умовний військовий. Ти нічого корисного не зробив". Потім ти приїжджаєш у цивільне життя і думаєш: "Ну блін, ну я ж типу публічний, я ж багато працюю, я працював на телебаченні, грав сотні концертів". І тут ти приїжджаєш і думаєш, чим би зайнятися", - каже він.

Галич згадав, як чекав на рекламу, в якій його розглядали на роль військового, але потім дізнався, що замість нього взяли Володимира Дантеса. "Мені так ревнісно стало", - зізнався він.

Фото: instagram.com/jenia_galich

До цього ще додалося, що в цей період його колеги їздили в американські та європейські тури, випускали проекти, записували інтерв'ю.

"А ти сидиш, і ти ніби не військовий і ніби не цивільний. Хто ти, бл*ха, такий?! Ти прокидаєшся і не знаєш, що робити. У тебе немає ідентифікації, чого ти хочеш, як ти хочеш, навіщо це все тобі. Ти нічого не хочеш і переживаєш за це. І заздриш, заздриш, заздриш. Бо депресія - це така історія, коли ти спочатку заздриш, а потім тобі на все стає пофіг", - додав музикант.

Благодійний концерт, на який майже ніхто не прийшов, обернувся для Галича алкогольним зривом.

"Ми хотіли зіграти кілька акустичних концертів, щоб зібрати гроші на батальйон, і на одному з них було 30 людей. І ти думаєш: "Навіщо я це все роблю?". Знаєш, що я потім зробив? Напився. Так, що ламали двері у номер. Мені було боляче, і мені здавалося, що це кінець", - зізнався фронтмен O.Torvald.

Раніше 11-річна донька Жені Галича розповіла про негативне ставлення деяких поляків до українців.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також