Лайм

Ведучий Ігор Пелих загинув 11 років тому: як сьогодні виглядають і живуть його рідні

Телеведучий виховував трьох дітей, і дехто успадкував його зовнішність

Близько 5 години ранку 8 травня 2009 року на проспекті Перемоги в Києві сталося ДТП. Чорна Honda Accord зіткнулася з автомобілем, після чого виїхала на зелену смугу, де вдарилася об дерева та перекинулася. У салоні "Хонди", серед інших пасажирів, знаходився українських телеведучий Ігор Пелих. Від отриманих травм він помер на місці події.

На момент смерті Ігорю Пелиху було 35 років. В Україні його знали як ведучого цікавих телепередач "Галопом по Європах", "На свою голову" та "Лабіринт". З колегою і дружиною Олександрою Лозінської він виховував трьох дітей - Івана, Соломію та Устину. З дня трагедії минуло понад 11 років і theLime поцікавився, як сьогодні живе родина тележурналіста.

Ігор Пелих з дружиною та дітьми Фото: nova.te.ua

Іван Пелих

У 2009 році старшому синові Івану було всього 7 років. За цей час хлопець помітно подорослішав і, як зазначають його підписники в соцмережах, з віком став схожим на батька.

Іван Пелих Фото: Instagram / Ivan Pelykh

Іван вчиться на режисера в університеті мистецтв імені Карпенка-Карого і охоче ділиться в Instagram фрагментами своєї роботи з відеотехнікою. Нерідко публікує спільні фотографії з дівчиною Мартіною.

Іван Пелих Фото: Instagram / Ivan Pelykh

Іван Пелих з дівчиною Фото: Instagram / Ivan Pelykh

Судячи з усього, хлопець захоплюється лижами, катанням на роликах, любить активний відпочинок. На сторінці Івана в соцмережі також є багато фотографій з турпоходів, концертів та інших заходів з друзями.

Соломія Пелих

На початку 90-х Ігор Пелих грав на бас-гітарі в тернопільському рок-гурті Nameless, після чого також був організатором місцевого музичного фестивалю "Нівроку". Цей факт залишився в тіні, адже в підсумку ведучий побудував кар'єру на телебаченні. Проте любов до музики успадкувала його дочка Соломія.

Соломія Пелих Фото: Instagram / sollka

Соломія Пелих Фото: Instagram / sollka

Сьогодні Соломії Пелих 16 років. Судячи з усього, дочка телеведучого може похвалитися не менш активним життям, в якому є подорожі та друзі. А до всього іншого є і велика любов до музики. "Нічні тернопільські квартири, певно, займатимуть особливе місце в мому серденьку", - написала вона недавно в Instagram під черговим фото з гітарою.

Устина Пелих

Фотографій наймолодшої доньки Ігоря Пелиха в мережі не так багато. Лише нещодавно Устина завела особисту сторінку в Facebook, яку ще не веде так активно. Судячи з усього, дівчинка вчиться в школі.

Устина Пелих Фото: Facebook / Justyna Pelykh

Олександра Лозинська

Що ж стосується Олександри Лозинської, раніше жінка займала посаду керівника продакшн-студії "Роги і копита", яка займалася виробництвом серіалів і телепередач для каналу ICTV. Пізніше зайняла місце продюсера різних телепроектів на каналі ТЕТ. Останні кілька років Олександра захоплюється танцями.

Олександра Лозинська (зліва) Фото: Facebook / Sasha Lozinskaya

Раніше українська співачка Тіна Кароль поділилася в мережі архівних фото з чоловіком - в цього року продюсеру Євгену Огиру могло б виповнитися 40 років.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм