RU  UA

Почитати

10 фотографій, які показують, як час змінює світ

Знімки, на яких відображена історія

Світ постійно змінюється, і особливо гостро відчути ці зміни можна, якщо подивитися на одні і ті ж місця з різницею хоча б в 10 років. У цьому матеріалі ми вирішили зібрати для вас знімки, які наочно показують, як з часом змінюється все навколо.

Ось так змінилося місто Москва всього лише за останні 20 років.

Фото: reddit.com / Tfue2

А на цих знімках показано, як виглядав марсохід Curiosity під час початку своєї роботи на Марсі 7 років тому, і як він виглядає зараз.

Фото: reddit.com / _ThePaperball

На фотографії справа відображений хлопець на фоні однієї з вулиць Токіо, а зліва на фото - його дід в тому ж самому місці 73 роки тому.

Фото: reddit.com / Dauntless1

Ці знімки дуже наочно демонструють, як змінилися технології і можливості оптики і знімальної техніки. На обох фотографіях зображений Плутон, але ліве фото зроблено в 1994 році, а праве - в 2018.

Фото: reddit.com / 2old-you

Це дуже цікаве семецное фото. На його лівій половині зображений дід, а на правій - онук, вони обидва на момент створення знімка перебувають приблизно в одному віці, і обидва навчаються в медичній школі. Ось тільки апаратура у них зовсім різна.

Фото: reddit.com / Neuromancy_

А ось так за 44 роки змінилося місто Субанг-Джая в Малайзії. На місці, де практично нічого не було, виросли висотки, розстелилися широкі дороги і процвітає цивілізація.

Фото: reddit.com / liamtheawesomeeeee

Ці два фото службової собаки зроблені під час її непростого житті в армійських умовах і трохи пізніше, коли пса забрали жити в будинок.

Фото: reddit.com / downriverrowing

Вуличка міста Сан-Франциско в 1920 і 2020 році. Цікаво, що це місце виявилося майже не змінене часом.

Фото: reddit.com / shefoundnow

А на цих знімках зображене місто Дрезден під час Другої світової війни і в наші дні.

Фото: reddit.com / SirAlex0211

Ці фотографії показують, як виглядав Чикаго 130 років тому, і як місто виглядає зараз. Різниця просто вражаюча, чи не так?

Фото: reddit.com / jay_m

В якості ілюстрацій використані фотографії і колажі, опубліковані користувачами порталу Reddit.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 марта 2024 года - 21 0лет со дня рождения Тараса Шевченко - подборка фактов из биографии поэта раскроет его с неожиданных сторон

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фильм Смак свободи выходит в прокат 7 марта - о чем лента, кто в ней сыграл и как комментируют премьеру авторы проекта - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 марта в прокат выходит Смак свободи - в интервью сценаристка Елена Моренцова-Шулик рассказала о новом украинском фильме