Лайм

Художник перетворює занедбані місця в 3D-графіті, і його малюнки вражають своєю реалістичністю

Роботи хлопця складно назвати просто графіті

Португальська художник Серхіо Одейт створює на обшарпаних кутах та стінах дивовижні 3D-малюнки. Його роботи настільки реалістичні, що під певним кутом здаються "живими".

У хлопця 774 тисячі дописувачів в Instagram, які з нетерпінням чекають від вуличного майстра нових шедеврів. Погляньте і ви на об'ємні роботи португальця, який вивів графіті на новий рівень.

Фото: instagram.com/odeith

Одейт перетворив непривабливі бетонні блоки в покинутий автобус, вантажівку та будинок на колесах. А з обшарпаних стін зробив водойму та тераріум з гігантськими павуками. Дивлячись на реалістичні графіті хлопця, здається, ніби це й не малюнки зовсім.

Фото: instagram.com/odeith

Фото: instagram.com/odeith

Серхіо почав цікавитися малюванням в ранньому віці. У 90-х роках хлопець захопився вуличним мистецтвом і з тих пір його роботи прикрашають стіни по всьому світу. У 2005 році Одейт отримав міжнародне визнання за свої тривимірні малюнки.

Пізніше художника з Лісабона попросили розробити твори мистецтва в американських містах Батон-Руж, Лос-Анджелес, Чарльстон та Лексінгтон, та він навіть отримав ділові контракти з такими великими корпораціями, як Coca-Cola, Samsung і Shell. Серед замовників також були португальські мерії та футбольний клуб Sport Lisboa e Benfica.

Фото: instagram.com/odeith

Фото: instagram.com/odeith

За словами Одейта, домогтися такого успіху йому допомогла дисциплінованість та стійкість. "Продовжуйте ретельно працювати, женіться за своїми своїми мріями та ніколи не здавайтеся", - дав Серхіо пораду художникам-початківцям.

Фото: instagram.com/odeith

Фото: instagram.com/odeith

  • Хлопець з Великобританії малює портрети тварин, щоб зібрати гроші на благодійність. Його малюнки трохи кострубаті та виглядають так, ніби їх намалювала дитина, але вони настільки щирі та наївні, що відразу закохують в себе.
  • Читайте також на theLime, як німецький художник Штефан Крафт інтегрував медичні маски для обличчя в свою творчість. Він створює ілюстрації, перетворюючи захисний аксесуар в справжній витвір мистецтва.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм