Лайм

5 помилок осіннього гардероба, які здійснює кожна третя дівчина - перевір себе

Які речі треба заховати в шафу з настанням осені

Дуже часто з приходом осені так не хочеться ховати літні речі в шафу і діставати масивні светри і пальто оверсайз. Деякі модниці примудряються навіть восени продовжувати носити літні речі або аксесуари, проте виходить у них це досить безглуздо. Інші ж впадають в крайність - одягаються в усе сіро-чорне, а потім скаржаться на депресивних людей навколо.

Яких же поширених помилок слід уникати в осінньому гардеробі?

Одяг не по погоді

З настанням осені модниці не відразу ховають всі літні речі подалі в шафу, адже вдень ще буває досить тепло. Деякі вважають, що якщо поверх легкої сукні накинути масивне пальто, то це не вплине на весь образ в цілому. Однак стилісти не рекомендують носити літні речі восени і тим більше поєднувати їх з осінніми.

Фото: pinterest.com

Поєднання декількох принтів і кольорів в одному образі

Якщо ви хочете виглядати стильно, найкраще підібрати образ в одній кольоровій гамі або ж поєднати не більше трьох кольорів. Особливо акуратно слід бути з принтами - в одному образі не варто поєднувати блузу в квіточку і леопардову спідницю, або ж картатий піджак і лонгслів у горошок.

Фото: pinterest.com

Темні кольори

Багато модниць з приходом осені вважають, що всі яскраві речі потрібно заховати глибоко в шафу і дістати все чорне, сіре і коричневе. Це одна з помилок. Восени, та й взимку, можна виглядати стильно, грамотно поєднуючи речі різних кольорів. Звичайно, практично мати верхній одяг темного кольору, але його завжди можна розбавити яскравими аксесуарами.

Фото: pinterest.com

Неякісне взуття

Особливу увагу слід приділити вибору взуття на осінь. Необхідно враховувати, що восени, швидше за все, буде дощова погода, тому не забувайте про якість взуття, матеріали, з яких воно пошите.

Якщо ви не знаєте, чим урізноманітнити свій осінній гардероб, купіть практичні і модні в цьому сезоні лофери .

Фото: pinterest.com

Літні аксесуари

Точно так же, як і з літнім одягом, слід забути про літні аксесуарах. Особливо це стосується пляжних сумок і клатчів з морською або квітковою тематикою. Якщо вам подобаються зручні великі сумки - виберіть собі однотонний шоппер.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм