Лайм

Манікюр з написами повертається в моду: ось 11 стильних ідей на осінь

Які тренди нейл-арту допоможуть вам виглядати оригінально

У цьому сезоні в моді знову популярний тренд з написами: на куртках, взутті, речах, аксесуарах і навіть на нігтях. І якщо вам набрид однотонний мигдальний манікюр, ви можете урізноманітнити свій образ цікавим дизайном на нігтях з написами.

Манікюр, що містить написи і фрази, досить незвичний і завжди привертає увагу оточуючих. За допомогою такого дизайну можна зробити манікюр з прихованим посилом або висловити настрій. Такий манікюр роблять за допомогою спеціальних наклейок або стемпінга - перенесення на ніготь за допомогою штампа малюнка з трафарету. Пропонуємо вам кілька ідей оригінального дизайну з написами.

Ви можете зробити однотонне покриття і додати напис всього на один нігтик. В якості фону найчастіше використовуються прозорий, молочний, бежевий, ніжно-рожевий, світло-блакитний, червоний кольори та ягідні відтінки.

Фото: pinterest.com

Манікюр з написами може виражати ваш настрій або стан душі. Для різноманітності один ніготь можна покрити яскравим кольором або блискітками, а на інших зробити написи.

Фото: pinterest.com

Зазначимо, що написи на нігтях можуть бути як російською, так і англійською мовою. Деякі модниці примудряються поєднувати обидва дизайни в одному манікюрі.

Фото: pinterest.com

Найчастіше дизайн з написами роблять на довгі нігті мигдалеподібної форми. Найбільш ефектно на таких нігтях виглядають написи в поєднанні з геометричними фігурами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Закреслені написи на напівпрозорих нігтях також будуть привертати увагу оточуючих.

Фото: pinterest.com

Також ви можете поєднувати написи і малюнки на нігтях - такий манікюр точно виділить вас з натовпу.

Фото: pinterest.com

На коротких нігтях манікюр з написами також буде виглядати стильно.

Фото: pinterest.com

Ви можете зробити написи і на темному покритті - наприклад, на коричневому або чорному відмінно виглядатимуть золоті, білі або срібні написи.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Оригінальним буде манікюр з написами та анімалістичними принтами. Зазначимо, що часто для дизайну використовують ненормативні вислови.

Фото: pinterest.com

Для манікюру з написами часто використовують ієрогліфи і незвичні шрифти.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Манікюр з написами можна поєднувати з квітковим малюнком. У цьому випадку на кожен ніготь нанесіть по одній букві.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Я не хотів тоді піднімати мовне питання... Це була помилка: інтерв’ю з лідером гурту "МЕРІ"

Лідер гурту Мері Віктор Винник поділився думками про війну, мовне питання, а також розповів про творчість в умовах війни.

"Після скандалів я став сильніше": Андрій Джеджула про особисте, війну та дивні вчинки колег

Телерадіоведучий Андрій Джеджула розповів про свою діяльність під час війни, волонтерство, не зовсім зрозумілі вчинки колег та особисте життя.

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін