Лайм

Чоловік прикрасив будинок до Хелловіну величезним павуком, і це видовище лякає і захоплює одночасно

Увечері він світиться й спускається з даху

Американці так люблять Хеллоуїн, що починають готуватися до нього заздалегідь. Вони підбирають страхітливі вбрання для святкування і прикрашають будинки моторошними декораціями. Одну з найбільш незвичайних помітили в передмісті міста Буффало, штат Нью-Йорк.

Місцевий житель на ім'я Девід Мумо встановив на фасаді свого будинку павутину з мотузок, по якій пересувається величезний надувний павук. Незвичайний декор настільки вразив сусідів креативного чоловіка, що вони почали знімати побачене на телефон і ділитися роликами в соцмережах.

"Нічого крім поваги до мого сусіда, який побудував шарнірний важіль, керований двигуном потужністю 1к.с., який переміщує гігантського надувного павука", - написав користувач twitter з ніком mike mac.

Фото: twitter.com/mikemikemac

Якщо вдень конструкція помітна, то в темряві гігантський павук, який наближається, може налякати не тільки діточок, які прийшли за цукерками, а й дорослих.

Фото: facebook.com/dafna.mor.9

Фото: facebook.com/dafna.mor.9

  • Дівчина створює неймовірну випічку, до якої навіть шкода підходити з ножем. Напередодні Хеллоуїна пекар приготувала тематичні пироги, дивлячись на які стає трохи не по собі.
  • Художник з Лос-Анджелеса створив страшну маску для Хеллоуїна, і це не традиційний зомбі або вампір, а сердита біла жінка середніх років. Виріб, що отримав назву "Карен", миттєво став популярним в мережі, і тепер Едкок просять запустити його масове виробництво.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм