Лайм

Хлопець погодився на побачення наосліп, але не чекав такої халепи - довелося тікати, і дуже швидко

Так собі вийшла спроба налагодити особисте життя

Дбайлива мати, стурбована особистим життям 29-річного сина, вмовила його піти на побачення наосліп. Але якими б щирими не були наміри жінки, здається, вона зробила тільки гірше, тепер хлопчина на подібні авантюри не поведеться ніколи.

Історія сталася в китайській провінції Чжецзян, пише Daily Mail. Хлопець погодився на побачення в одному з місцевих ресторанів і, розраховуючи на романтік з дівчиною, зголосився оплатити вечерю. Хто ж знав, що разом з нею знайомитися прийдуть ще 23 людини.

Фото: pixabay.com

Хлопець розгубився, але все ж сів за один із столів, які зайняли дівчина, її родичі та друзі. Але, коли він побачив, як вся компанія замовляє з меню найдорожчі страви та алкоголь, бідолаха кинувся до чорного ходу.

Як з'ясувалося пізніше, таким чином дівчина вирішила перевірити хлопця на щедрість, але в підсумку компанії її родичів та друзів довелося за свою витівку поплатитися - їм принесли рахунок на суму майже в $3,000.

До речі, дізнавшись, чим закінчилася ця історія, хлопець зв'язався з дівчиною і компенсував вартість свого замовлення - близько $60.

Історія стала вірусною і викликала безліч дискусій у місцевих соцмережах. Користувачі зійшлися на думці, що хлопцям варто оплачувати рахунки на подібних сліпих побаченнях, але тільки якщо мова не йде про десятки сторонніх людей.

  • Всі говорять про американця Нейтана Аподаку - звичайний роботяга зі складу став зіркою мережі та кардинально змінив своє життя завдяки 22-секундному відео в соцмережах.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм