Лайм

Що одягнути в офіс, коли за вікном вже "мінус": 5 стильних луків на кожен день

Як виглядати модно навіть взимку

Закінчується останній місяць осені, а це означає, що зовсім скоро зима повністю вступить у свої права. Не дивлячись на прохолодну погоду, кожній дівчині хочеться виглядати неперевершено і вишукано, чи то романтична вечеря, чи робочі будні. theLime підібрав для вас кілька образів для зимових офісних буднів.

Для початку слід проаналізувати, яка температура в приміщенні на вашому робочому місці. Якщо у вас досить тепло, то вибирайте луки з бавовняними водолазками або лонгслівами, а якщо в офісі прохолодно, слід звернути увагу на светри та сукні з вовни та ангори, які зігріють навіть у найпрохолодніші дні. Комбінуйте ваші образи так, щоб в них була багатошаровість. Це не тільки модний тренд, але і практичне рішення - якщо в приміщенні не дуже тепло, можна накинути зверху светр, піджак або картату сорочку. І навпаки - якщо спекотно, зняти якийсь елемент лука.

Елегантний костюм стане незамінною річчю у вашому гардеробі взимку. Так, наприклад, сірий брючний костюм-трійку можна скомбінувати як з блузою, так і з водолазкою, а доповнити лук елегантними ботильйонами.

Фото: pinterest.com

Якщо ж ви любите спідниці - вибирайте твідовий костюм з міні-спідницею і високими чобітьми-ботфортами. Доповніть образ теплим пальто - і можна вирушати в офіс.

Фото: pinterest.com

Ще одне модне рішення - спідниця плісе, водолазка і піджак. Якщо ви хочете надати образу легкості та невимушеності - саме плісирована спідниця здатна розбавити навіть найбільш нудний діловий образ. А щоб візуально підкреслити талію, візьміть ремінь і надіньте його поверх піджака.

Фото: pinterest.com

Якщо у вас в офісі немає строгого ділового дресс-коду, тоді можна вибрати джинси і картату сорочку, під яку можна надіти як бавовняну футболку, так і теплу водолазку. Доповніть образ стильними грубими черевиками на шнурівці.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант для походу в офіс або на ділову зустріч - сарафан із еко-шкіри і водолазка. Виберіть ці речі в одній колірній гамі, якщо хочете створити спокійний образ, або ж зіграйте на контрасті. Доповнити лук можна кардиганом або піджаком оверсайз.

Фото: pinterest.com

А для того, щоб створити ошатний образ, виберіть білу сорочку, светр і брюки. Якщо у вас на роботі досить тепло, светр можна замінити жилетом-безрукавкою.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм