Лайм

Сім'я знайшла на вулиці родича, якого вважала загиблим - похід до перукаря перетворив його на іншу людину

Вдалий похід в салон може не тільки подарувати нову зачіску, а й круто змінити життя

Житель Бразилії на ім'я Жоао Коельо Гімарайнш був бездомним і протягом трьох років жив на вулиці. Зв'язок з сім'єю він втратив більше десяти років тому, коли поїхав на заробітки. Родичі 45-річного чоловіка весь цей час думали, що його вже немає в живих. Але недавно сім'я чудом возз'єдналася, і все завдяки новій зовнішності бразильця.

Одного разу Жоао зайшов в барбершоп, щоб попросити у майстрів бритву. Співробітники побачили, що чоловік явно потребує не тільки гоління, і влаштували йому повне перетворення. Працівники салону підстригли бездомного, привели в порядок його бороду, а також видали комплект одягу: три сорочки, пару штанів, куртку та нові туфлі.

Фото: instagram.com/padoooficial

"Він зайшов у наш салон, і ми запитали, чи не голодний він і чи не хоче що-небудь поїсти. Але він відмовився і попросив бритву, щоб привести в порядок свою бороду. Саме тоді у нас виникла ідея допомогти йому, подарувавши чоловікові день краси", - поділився власник барбершопу Алессандро Лобо.

Після всіх салонних процедур чоловік змінився просто до невпізнання. Новий образ не тільки перетворив його в стилягу, а й допоміг возз'єднатися з сім'єю.

Фото: instagram.com/padoooficial

Після того, як фотографії Жоао з'явилися в Instagram салону, їх побачила сестра бразильця. Вона приїхала на зустріч з ним і була дуже рада, адже довгі роки думала, що брат загинув.

Фото: instagram.com/padoooficial

Фото: instagram.com/padoooficial

Фото: instagram.com/padoooficial

Фото: instagram.com/padoooficial

  • Читайте також на theLime історію про те, як сім'я отримала листівку через 100 років після відправлення. Так сильно пошта ще не спізнювалася, адже в 1920 році 9-річна дівчинка так і не отримала послання від своєї кузини.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм