Лайм

7 стильних луків Вікторії Бекхем, які легко повторити: фото

Які образи відомої співачки можна взяти собі на замітку

Будь-яка дівчина при виборі свого гардеробу орієнтується не тільки на тренди, але і на світових зірок або перших леді, які вважаються справжніми іконами стилю. theLime вирішив розповісти вам про стиль британської співачки і дизайнера Вікторії Бекхем, образи якої ви з легкістю зможете повторити.

Відзначимо, що популярність до Бекхем прийшла наприкінці 1990-х у складі поп-групи Spice Girls, де вона була відома як Posh Spice (з англ. - "Шикарна спеція"). Велику популярність Бекхем приніс титул всесвітньо визнаної ікони стилю. Вона розробляла дизайн джинсів для Rock & Republic, а пізніше зайнялася власною лінією одягу.

У повсякденному житті Вікторія Бекхем любить компонувати комплекти, які підкреслюють її індивідуальний стиль. Як, наприклад, цей лук, що складається із сірих укорочених штанів з високою талією і стрілками, водолазки кольору фуксії і взуття в тон. Доповнює образ сумка і коротке пальто пісочного кольору.

Фото: pinterest.com

Незважаючи на те, що Бекхем в свої 46 років може похвалитися витонченою фігурою, вона слідує останнім трендам і часто носить піджаки оверсайз і широкі джинси. Як наприклад, цей образ, який вона доповнила білою футболкою і елегантними човниками.

Фото: pinterest.com

Для виходу в світ екс-учасниця Spice Girls вибирає наряди, які підкреслюють її ідеальну фігуру. Як це плаття-футляр червоного кольору з масивними плечима і глибоким декольте.

Фото: pinterest.com

Вікторія Бекхем підтверджує, що навіть з сірим костюмом можна скласти неперевершений образ. Для цього необхідно доповнити лук білою принтованою блузою, брошкою і яскравими аксесуарами - фіолетовим взуттям і сумкою.

Фото: pinterest.com

Якщо ви не знаєте, що одягти в офіс, на ділову зустріч або навіть на побачення - зверніть увагу на класику, як це робить Бекхем. Строгий костюм з брюками кльош вона розбавила білою блузою і маленьким клатчем.

Фото: pinterest.com

Якщо ви не знаєте, який лук скласти з улюбленою спідницею, то подивіться, як це робить Вікторія. Вона підібрала аксесуари в тон до принту спідниці, а верх вибрала доволі екстравагантний - светр з ромбами і блуза з великим коміром.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант універсального образу від Вікторії Бекхем - спідниця плісе довжини міді і светр. Доповнять образ чоботи на високих підборах та яскрава сумка.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм