Лайм

5 свіжих фільмів на День святого Валентина, які зроблять вечір особливим

Новинки кіно для двох у День закоханих

Перегляд фільму після смачної вечері - класичний, але один з найзатишніших способів провести День святого Валентина зі своєю половинкою. Якщо ви вже визначилися зі святковим меню, theLime підготував добірку свіжих фільмів для цікавого вечора.

Ребекка

Жанр: трилер, мелодрама

Наймана компаньйонка сварливої багачки зустрічає на курорті в Монте-Карло Максиміліана де Вінтера - багатого і привабливого аристократа, який нещодавно став удівцем. Взаємне тяжіння швидко робить їх чоловіком і дружиною, але коли пара переїжджає у родове гніздо де Вінтера в Англії, романтична казка обривається. Усі навколо нової місіс Де Вінтер говорять про Ребекку - покійну дружину Максиміліана, якої не було рівних у красі, дотепності і стилі. Намагаючись відповідати статусу господині будинку, дівчина робить безліч помилок і розкриває страшні таємниці минулого.

Зависнути у Палм-Спрінгс

Жанр: романтична комедія, фантастика

Безтурботний Найлз і норовиста подружка нареченої Сара зустрічаються на весіллі у Палм-Спрінгс. У них є ціла вічність, щоб зав'язати роман, адже обидва потрапляють у петлю часу, і змушені знову і знову проживати один і той самий день. Закоханим зовсім несолодко, адже вони не можуть втекти з місця зустрічі, від самих себе або одне від одного.

Емма

Жанр: комедія, мелодрама

Екранізація класичного роману Джейн Остін розповідає про безтурботну і самовпевнену аристократку Емму Вудхаус. Уявивши себе геніальною свахою, вона охоче влаштовує особисте життя подруг і приятелів. Новою підопічною Емми стає скромна Гаррієт Сміт, але спроба видати її заміж за вікарія обертається повним провалом.

Дощовий день у Нью-Йорку

Жанр: романтична комедія

Багатий і безтурботний Гетсбі Веллс їде до рідного Нью-Йорка зі своєю коханою Ешлі. Та збирається взяти інтерв'ю у знаменитого режисера Ролана Полларда для студентської газети, але обіцяє, що залишок вечора вони присвятять одне одному. На жаль, планам пари заважає ціла купа проблем, найголовніша з яких - кінозірка Франциско Вега, який поклав на Ешлі око.

Перспективна дівчина

Жанр: трилер, кримінал

Колись Кессі збиралася стати успішним лікарем, але в її житті з'явилися "особливі обставини", які штовхнули її на шлях небезпечної подвійної гри. Ночами Кассандра полює на непорядних чоловіків, прикидаючись слабкою і доступною. Її кривдникам не позаздриш, адже дівчина диявольськи розумна, хитра і моторна.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм